Kære Kunde,

Kan vi friste med et ekstra plus i din hverdag?

Skovborg + Høgh ApS

Skovborg + Høgh ApS er et full-service reklamebureau, som arbejder med markedsføring på alle fronter – herunder branding, design & visuel identity, kampagner og direct marketing aktiviteter.

Via indlevelse og engagement skal vi udfordre og bidrage med et ekstra plus til både din forretning og til vores fælles samarbejde generelt.

Vi ser gerne os selv som et forstærkende led i den kæde der trækker din forretning – som du helt uforpligtende kan aftage og påsætte efter behov – dit ekstra plus på hånden.

Det betyder at vi også gerne bidrager med frisk objektivitet til de små opgaver i hverdagen, og gerne varetager at holde professionelt niveau og tråd i din visuelle kommunikation, både internt og eksternt.
Altså sagt lidt firkantet: Hvorfor bruge 4 timer af dine interne ressourcer på hverdags-opgaver, som kun tager os 1 time?

Fra minus til plus

At vi ikke allerede kender hinanden, er et klar minus, som vi skal have vendt til et plus.

  • Så det hele starter med, at vi får skabt kontakten til hinanden.
  • Er din mavefornemmelse god, så aftaler vi at mødes, hvor vi med statisktisk sandsynlighed allerede indgår vores første samarbejde om at eliminere en udefineret mængde sort, varm væske baseret på kemi fra en plante.
  • Plantekemien afløses nu af en afvejning i den personlige kemi, som udgør en vigtig ingrediens i et evt. kommende samarbejde.
  • Er kemien positivt til stede, går vi til makronerne og bliver konkrete på dig og din forretning i forhold til målet med vores møde.
  • Vi forlader hinanden igen, begge med en plus-fornemmelse i maven.

Og så tager vi arbejdshandskerne på
– og det vil vi glæde os til.