I·KAI·KA

Squatsikker Magento

klædt på til sejr

Vores bekendtskab med de seje I·KAI·KA-kvinder, startede med at de havde behov for hjælp til at optimere deres eksisterende webshop. De ”voksede” på kort tid ud af deres eksisterende løsning, og der var brug for en ny fremtidssikret webshop, med plads til vokseværk. Valget faldt på en Magento 2 løsning.

Jernhårde håndboldkvinder

med ambitioner

I·KAI·KA producerer og sælger kvalitets træningstøj til både mænd og kvinder. Idémagerne bag, er to kvinder med fødderne plantet solidt på de danske og udenlandske håndboldbaner. De er klædt godt på, og har viljen til at smage sejrens sødme.

Vi har costum kodet flere features til shoppen. Fremhæves kan implementeringen af WordPress blog til Magento Backenden og et semi-komplekst setup omkring rabat restriktioner ved brug af rabatkoder eller gavekort. Samt automatisk rabat, ved tilmelding af nyhedsbrev ved checkout.

webshop

Mange forskellige kanaler

Vi implementerede videoen, på shoppens forside, og fik denne lagt ind, uden at kompromittere shoppens hastighed. Dertil ønskede I·KAI·KA-kvinderne, at synliggøre deres instagram, og vi skabte derfor et direkte instagram feed til forsiden.

Som velkomst til tilmeldingen af nyhedsbrevet, har vi skabt et HTML-mail design, som er besidder samme grafiske tæft, som webshoppen.

Vores tekstforfatter forfattede både kategoritekster og flere underside tekster til shoppen, samt meta-tekster og beskrivelser – alt med henblik på lidt Google-pleasing.Efter lanceringen af I·KAI·KA webshoppen medio 2020, har vi også været bagmændene bag I·KAI·KAs, annonceringer på Sociale Medier og Google – herunder både grafisk materiale og tekstarbejde.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT