Content

Indhold er Alpha & Omega

Snyd ikke dig selv og din forretning for lidt sprødt produceret content, der kan booste din omsætning.

Visuelt og grammatisk styrker vi din webshop/hjemmesides troværdighed og den overordnede brand-awareness.

Vi arbejder altid med content på flere niveauer, da smukke billeder og velskrevne ord isoleret set ikke flytter de mange konverteringer. Men i forhold til rangeringen på Google og for selve kunderejsen er content en afgørende medspiller, der kan bringe din forretning foran.

Skovborg + Høgh, løber gerne dit eksisterende content igennem, og giver dig et overblik over, hvor vi kan sætte mest effektivt ind.

Dit-firmaregnskab
ZOOM
ind
succes

Indhold til din hjemmeside eller webshop er måske ikke så sindsoprivende, som du havde håbet. Måske har du fået et par nye SEO-briller på, der har givet dig nyt syn for sagn om, hvor altafgørende content er for din shop/sides præstationsbetingelser. Et knivskarpt og fokuseret indhold er én ting, men i kombination med en målsætning om en mærkbar SEO-effekt forvandles content til en mindre og alligevel tidskrævende videnskab.

Hos Skovborg + Høgh elsker vi at producere content – det er jo altid sjovere at læse en bog, hvis indholdet er andet end blanke sider. Vi kan levere både en smukt indbunden bog og et fyldigt indhold, som folk vil elske at bladre igennem. Bestil en kørerklar hjemmeside eller webshop fyldt med lækkert indhold. Så leverer vi den i tråd med alle dine forhåndsdefinerede krav.
SEO skal ses som en organisk proces, hvor du planter en masse små frø, som spirer frem, og over tid vokser sig store nok til at få en egentlig betydning i Googles digitale-økosystem Og du vil i sidste ende kunne høste frugten af det hårde arbejde. Al content fra vores hånd er med til at passe og pleje alle dine SEO-spirer.

Prioritér ord og billeder

Måske har du besluttet dig for at duplikere alt indhold fra leverandørens produktbeskrivelser. Eller måske har du valgt tekst og billeder fra, fordi du ikke har tiden eller kompetencerne til andet. Men her må vi anbefale dig at prioritere anderledes.
Manglende indhold kan decideret have en skadelig effekt på din webshop/hjemmeside. På samme måde som utydelige billeder eller spandevis af stavefejl sår tvivl om din virksomheds troværdighed.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT