SEO-Tekster

SEO-tekster med værdi

er mere end blot ord

Online tekster på din hjemmeside eller webshop, er ikke blot et spørgsmål om budskab, men også om hvilke grundlæggende betingelser du opsætter for din forretning. Find et strategisk mind-set frem, og lad dine tekster rumme meget mere end ord, der kan sælge.

 

Kvaliteten skal være i orden

Hos Skovborg + Høgh, kan vi være behjælpelig med SEO- tekster, der rent faktisk, har format til at gøre en forskel for din forretning. SEO-tekster, der ikke blot er tilklistret med det mest søgte ord. Vi levere i stedet et velovervejet og gennemarbejdet stykke arbejde, som ligger milevidt fra, hvordan man arbejdede med SEO tidligere. Det handler om at se nærmere på, ikke kun de mest søgte ord, men derimod brugerenes egentlige hensigt. Meget søgte ord og fraser, kan ikke nødvendigvis, være relevant for det du sælger.

SEO-tekster kortlægges

Med et grundigt baggrundsarbejde kan vi klarlægge, hvad er folks hensigt med deres søgninger?
Når vi forfatter dine SEO-tekster, gennemgår vi en arbejdsproces, hvor vi forsøger at binde trådene sammen, så dine tekster, går op i en højere enhed.

  • Vi sætter os ind i din forretning og i dine produkter
  • Vi laver en grundig søgeordsanalyse set ift. din målgruppe og dine produkter
  • Vi udarbejder teknisk og indholdsmæssige tekster
  • Vi kan tilmeld hjælpe dig med at lægge teksterne op

Budskab og leads går hånd i hånd

Dine tekster skrives ikke kun med henblik på at please Google, men også for at få dit budskab til at skinne klart og tydeligt igennem. Vi overdriver aldrig med implementeringen af bestemte søgeord. For os skal en god tekst også give mening for mennesker, og man må bestemt ikke undervurdere sammenhængen mellem indhold, herunder teksters kvalitet og en side eller shops konverteringer.

Vi kan sagtens gennemgå dit eksisterende tekstindhold, og højne SEO-værdien her, eller vi kan starte helt fra begyndelsen, og skabe nye tekster, der balancerer både indhold og SEO.

Gratis leads
SEO-tekster, kan i kraft af dine Google placeringer, gøre en stor forskel for mængden af trafik på den hjemmeside eller webshop
God placering på Google
SEO-arbejdet, kan forbedre din Google placering betragteligt, og fokuserer din indsats ift. relevans.
Ram rigtigt første gang
Den tekstmæssig indsats, skal både kunne kommunikere både til algoritmer og mennesker. Vi arbejder fokuseret og strategisk, så vi formår at ramme begge.
Vi deler
VIDEN
19.01.2022
Af Anne Schøller
3 m. 17 s.
Hjælp til hastigheds
optimering

En af de største konverteringsdræbere på webshops, kan oftest kædes direkte eller indirekte sammen med shoppens hastigheder – eller nok nærmere manglen..

07.09.2021
Af Anne Schøller
2 m. 40 s.
Seo kan være en
lukrativ strategi

Man kan ikke komme uden om, at Google, i mange henseender sætter dagsordenen for dit virke, når du er webshop-ejer. Har du..

26.08.2021
Af Anne Schøller
4 m. 3 s.
Er dit nyhedsbrev en fuldtræffer

Ad hvilke veje bevæger din markedsføring sig? Går den overhovedet? Måske den blot lister sig afsted eller drøner derudad? Vejenes beskaffenhed, er..

30.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 55 s.
Flyt din forretning
online

Måske står du og vakler imellem om du skal forsøge dig, som online købmand, og flytte din fysiske forretning ind på den..

22.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 38 s.
Tips til gode
kategoritekster

Kategoritekster til webshops og hjemmesider Selvom man ikke kan skære alle webshopejere over én kam, så ser man desværre, at mange ikke helt er kategoriteksters..

22.06.2021
Af Anne Schøller
3 m. 50 s.
Lovlig cookie
løsning

Lovgivningsstof kan godt være noget langhåret, hvis man ikke har en oprigtig interesse for det. Vi giver derfor cookielovgivningen, en gratis studsning,..

21.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 14 s.
Undgå duplicated content

Hvor ofte læser du den samme bog to gange? Mit gæt er, at de fleste kun læser samme bog én gang –..

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT