WordPress hjemmeside

WordPress

hjemmeside

Hvor meget arbejde skal du lægge i din nye hjemmeside? Lad Skovborg + Høgh bære lidt, meget eller hele læsset. Koncentrér dig i stedet om din forretning offline, mens vi fremmer den online. Påbegynd et trygt samarbejde med Skovborg + Høgh – du får en hjemmeside, der kombinerer alle dine ønsker med synlighed og konvertering.

Hos Skovborg + Høgh tages alle typer af websiteopgaver ind, både store som små. Alle gribes dybt professionelt an med fuldt fokus på din forretning. I sidste ende modtager du et færdiggjort topklasse-produkt med mange tanker bag. Processen dertil defineres udelukkende af dig, for vi går hverken på kompromis med din tillid eller tilfredshed;

Hvert skridt, vi tager i processen, afsluttes med en godkendelse fra dig. Du er med i processen fra start til slut. Ønsker du en længere rejse med Skovborg + Høgh, så er vi klar på at pakke kufferten igen og rejse mod nye destinationer.

WordPress hjemmeside

 

Essensen af vores arbejde er, at du sælger varen!

Din hjemmeside er meget mere end blot et digitalt visitkort, hvor man kan finde dine kontaktoplysninger frem. Din nye side, udviklet af Skovborg + Høgh, synliggør hele din forretning og giver bundlinjen et løft.

Vores filosofi er, at kun med det rette kendskab til dig og din forretning, kan vi stille skarpt og skabe en side med den rette brandværdi. Vi stiller ikke kun vore webudviklingskompetencer til rådighed, når vi bemander posten, som din nye hjemmeside-leverandør. Vi stiller ligeledes vores mangeårige brancheerfaring til rådighed, så vi kan yde kompetent rådgivning til din fordel.

Skal din forretning også skal ud over stepperne offline? Lad Skovborg + Høgh kreere et komplet brandunivers til dig med en synlig ”rød tråd” i alt materiale. Vi hjælper dig gerne med: tryksager, logo, annoncering m.v.

WordPress hastighed

W for WordPress hjemmeside

En Hjemmeside fra Skovborg + Høgh udvikles i verdens mest udbredte CMS system; WordPress.

Vores kundeløsningerne er altid unikke og specielt skræddersyet til den enkelte kunde. Løsningerne udvikles i WordPress, hvilket giver dig en intuitiv og brugervenlig backend, hvor du nemt selv kan redigere og tilføje nyt indhold.

Et responsivt design sikrer, at din nye hjemmeside tilpasser sig alle typer skærme og mobileenheder. Siden fremstår derved altid flot, præsentabel og anvendelig – uafhængigt af, hvilken type enhed der benyttes. Mere end 50 % af alle søgninger på nettet foretages i dag fra mobilenheder, og derfor er en responsivitet et kriterie for succes.

 

SEO til du segner

Vi er ikke tilfredse, førend du er det! Du skal være stolt af din nye side – og derfor skal den være præcis, som du ønsker det. Men husk, et lækkert design er langt fra alt. Det er derimod trafikken til siden, du skal leve af. En god hjemmeside formår at skaffe nye kunder ”i butikken”. En søgemaskinevenlig side er derfor et godt fundament, hvorpå potentielle nye kunder kan få øje på dig i vrimlen af konkurrenter.

Har du en eksisterende side, som præsterer godt SEO-mæssigt, så tager vi os naturligvis af ”overflytningsprocessen”, så du forsat rangerer højt på eksempelvis Google.
Med en WordPress hjemmeside fra Skovborg + Høgh får du:

 • Hurtig loadtid
 • Ren og skarp kodestruktur
 • Flot og skræddersyet design
 • Et skalerbart fundament
 • Professionel rådgivning
 • En løsning med fokus på konvertering

Hjælp til WordPress? Store eller små problemer

Udfordringerne kan nogle gange stå i kø, andre gange kan du også bare stå med en mindre funktion, der ikke længere virker. Vi hjælper dig gerne uanset omfanget eller størrelsen på din opgave. I nogen tilfælde er der blot tale om mindre rettelser, og dem finder vi gerne plads til på vores skrivebord.

Ny eller gammel hjemmeside

Selv på en helt spritny hjemmeside kan der opstå udfordringer, og vi skelner ikke til, om din hjemmeside oprindeligt er udviklet hos os eller ej.

Alle er velkomne hos Skovborg + Høgh, med deres WordPress udfordringer.

100% din ejendom
Vi producerer, men ejerskabet er dit. Ønsker du at flytte, så får du al kode og data med dig, så du nemt kan tage din hjemmeside med dig i bagagen.
Skræddersyede løsninger
Vi designer og koder ud fra dine idéer og ønsker. Kodestrukturerne holder vi simple, så vi leverer dig en side med imponerende hastigheder.
Fede funktioner
Måske har du brug for et bookingsystem, et system til madbestilling eller specielle tidsfunktionaliteter. Vi implementerer gerne funktioner, der letter din hverdag og øger konverteringerne.

Serviceaftale med tryghed

Velfungerende hjemmesider er kun tildels et resultat af førsteklasses kodning. Uden et godt domæne og en stabil/hurtig hosting udbyder, findes der ingen garantier. Hos Skovborg + Høgh sætter vi en ære i at påtage os ”det fulde ansvar” for din side. Med vores egne servere, som vi selv vedligeholder og supporterer, er dette en realitet. Oplever vore kunder problemer med deres hjemmeside, så behøver de kun at henvende sig ét sted. Vi løser derved alle problematikkerne, uanset om fejlen ligger i koden eller i server setup’et. Vores hosting-løsning er unik, og det sammen gælder både hastighed og oppetid, som naturligvis er helt i top!

Tegn en serviceaftale indeholdende hosting, drift og vedligehold – du får tryghed med i købet! Kundekartoteket hos Skovborg + Høgh tæller mange tilfredse og loyale kunder. Dette føler vi os ikke kun stolte over – men også forpligtede af.

Er tiden inde til en lille hjemmeside-snak?

 

Drømmer du om at gå webshop-vejen?

Hvad skal din nye hjemmeside kunne gøre for dig, måske er det for dig et spørgsmål om at kunne præsentere dine services, referencer, booke tider m.m. Men det kan også være, at du kan se din forretning i helt nye omgivelser, og udbygge med en egentlig WooCommerce webshop.

Vi tager gerne en snak med dig om dine overvejelser ift. overgangen fra salg af dine services til etableringen af en webshop, der kan lukrere på en synergi med salg af fysiske produkter, der relateres mere eller mindre til dine kernekompetencer, og generere en ekstra indtægt.
En WooCommerce webshop fra Skovborg + Høgh, giver dig:

 • Konverteringsoptimere set-up herunder check-out
 • Betalings- og fragtløsning
 • Responsivt design
 • Loadtider der ligger i top
 • Integration til Google Ads og Google Analytics
 • SEO-optimeret teknisk
 • En Cookieløsning, der overholder lovgivningen
Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT