Odense turistbusser

Bliv godt kørende

med WordPress

Samarbejdet med indehaveren af Odense turistbusser, var påbegyndt nogen tid inden dette projekt tog sin begyndelse. Vi havde tidligere hjulpet med markedsføring af tidligere busselskab, og den gensidige tillid, betød, at vi fik frie tøjler ift. udviklingen og designet af siden.

Chaufør for WordPress

En driftssikker maskine

Busdrift kan tage dig langt omkring, og dette oplevede vi i samarbejdet med Odense Turistbusser. Et nyopstartet busselskab, som bygger på en sammenslutning af erfarne selskaber med mange år i branchen, havde brug for en helt ny kørerplan både for den visuelle identitet og branding. Vi hjalp med begge aspekter, og rådgav ligeledes med navngivningen af selskabet. Odense Turistbusser fik en WordPress platform, der er indbydende og leverer god og vigtig information til potentielle kunder.

Fart over feltet

Det var vigtigt for Odense Turistbusser, at få fremhævet deres store erfaring og de mange services, de tilbyder inden for persontransport. Vi skabte et velfungerende og reponsivt design, med god plads til både visuelle elemente og de mere teksttunge beskrivelser. Det er i dag nemt og overskueligt, at blive klogere på de mange forskellige rejsetyper og bus varianter, som selskabet stiller til rådighed.

Bliv set og hørt

Konkurrencen i turistbus branchen kan være hård, og derfor er det vigtigt at have styr på en strategi for markedsføringen. Vi leverede derfor en helhjertet indsats i SEO-arbejdet, og selve tekstarbejdet på siden. Derudover håndterer vi både udarbejdelsen af Facebook annoncering og Google Ads.
Allerede kort tid efter lanceringen af den nye WordPress hjemmeside, modtog Odense Turistbusser, deres første stores bookinger, og konverterede derfor som ønsket.

Automatiserede tilbud

Odense turistbusser, havde et ønske om at bruge langt mindre til på at udfærdige tilbud til potentielle kunder. Hver efterspørgsel krævede manuelt arbejde for virksomheden, og det var tidskrævende.

Vi udviklede derfor en funktioner i backenden, der kan responderer automatisk på forespørgslerne, som afgives på hjemmesiden. Denne funktion tager bregner pris ud fra en række kriterier og geografiske forhold. Tilbuddet beregnes på baggrund af postnummer fra start- og slutdestination, og tager forbehold for evt. udgifter til betalingsbroer eller veje.

””

Et stabilt samarbejde

Kort om samarbejdet med Odense Turistbusser, så har vi arbejdet og arbejder stadig med:

  • Logo og visuel identitet
  • WordPress website
  • Funktion til automatisk tilbudsgenerering
  • Tekstforfatning og SEO-arbejde
  • Udarbejdelse af annoncer til Facebook
  • Varetager Google Ads
  • Hosting og drift af hjemmesiden
  • Serviceaftale
Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT