Kortindløsning

Kortindløsning

Hvad er en kortindløsningsaftale?

Helt lavpraktisk set, så er det værktøjet, der gør dig i stand til at håndterer transaktionen mellem den betalende person og personen, der bliver betalt. Din webshop kan derfor ikke modtage betalinger, hvis ikke du har en betalingsgateway (selve betalingsvinduet), og en aftale med en kortindløsnings leverandør, som muliggør, at du overhovedet kan acceptere betalinger online.

Som nyopstartet webshop, bør du skabe et komplet overblik over dine kortindløsningsbehov, og hvilke betalingsmidler, dine kunder bør kunne benytte til betaling på din shop. Du kan enten udvælge enkelte løsninger ved forskellige leverandører, så du har en bred vifte af betalingsmuligheder at kunne tilbyde dine kunder.

Som bindeleddet mellem de licenserede kortudsteder og kortbetalingen på din webshop, har kortindløsningsudbyderne forskellige aftaler, afhængig af hvilke kort eller andre betalingsservices, der er tale om.

Skovborg + Høgh gør det nemt for dig, da vi har en allerede færdig kortindløsningspakke til dig, hvor alle de mest gængse kort og MobilePay er repræsenteret.

Ønsker du mulighed for betaling på kredit, med eksempelvis ViaBill eller Klarna, skal du selv indgå aftalen, men vi rådgiver og implementerer det gerne for dig.

 

Helstøbt forretning samlet ét sted

Står vi allerede for et godt mix, af de faste services, som du benytter for at drifte og kører din webshop, så vil det give rigtig god mening, at du tilvælger vores kortindløsning også. Vi gør det simpelt og nemt, at samle hele din forretning ét sted, uden at det koster dig ekstra.

Vi har derfor indgået en favorable aftale med en af Nordens førende kortindløser, Bambora. Så vi kan implementere og hjælpe dig i gang med din kortindløsning, på samme vilkår som, hvis du selv indgik aftalen direkte med Bambora.

Kortindløsning

Fordelen ved at tegne kotindløsningsaftale igennem os er:

  • Vi kan lave testeordre, slette dem igen og implementerer betalingsfunktionen uden andres indblanding.
  • Vi kan følge transaktioner og fejlsøge
  • Du modtager én samlet faktura fra Skovborg + Høgh inkl. Kortindløsning og dine andre services
  • Vi fikser problemerne hvis din betaling fejler
  • Din kortindløsning, er herved omfattet af din serviceaftale hos Skovborg + Høgh, så vi tager os af supporten.
    = du vil opleve samme grad af tryghed, som du kender fra vores øvrige services

Vi sørger kort sagt for, at du kan modtage penge, fra den dag din shop, går i luften, helt uden bøvl. Skulle du opleve problemer hen ad vejen, så løser vi disse.

Kortindløsning til webshop

 

Fakta om vores kortindløsning

Udbyder: Bambora

Fusioneret med Epay, så Bambora nu er en af de allerstørste aktører på området.

Priser med transparens

Oprettelse -Abonnement – Transaktionsgebyr?

Med Bambora Pro plus – du får en betalings-gateway med alle de store kortudbydere til samme pris, som det kortindløsningen alene normalt koster.

Bambora, er den kortindløser, med den laveste rate af afviste transaktioner

 

Kortindløsning med sikkerhed

Lad ikke din betalings-løsning få indflydelse på din webshops konvertering. Med et godt og smidigt købsflow, vil dine kunder nemt og bekvemt blive guidet igennem checkout. Dette er ønske-scenariet, for din shops sidste instans. Et genkendeligt og en nem, overskuelig checkout øger din shops troværdighed, og derved tilliden, som gør at de besøgende ”tør” ligge sine penge hos dig.

Vi deler viden om
E-handel
19.01.2022
Af Anne Schøller
3 m. 17 s.
Hjælp til hastigheds
optimering

En af de største konverteringsdræbere på webshops, kan oftest kædes direkte eller indirekte sammen med shoppens hastigheder – eller nok nærmere manglen..

07.09.2021
Af Anne Schøller
2 m. 40 s.
Seo kan være en
lukrativ strategi

Man kan ikke komme uden om, at Google, i mange henseender sætter dagsordenen for dit virke, når du er webshop-ejer. Har du..

26.08.2021
Af Anne Schøller
4 m. 3 s.
Er dit nyhedsbrev en fuldtræffer

Ad hvilke veje bevæger din markedsføring sig? Går den overhovedet? Måske den blot lister sig afsted eller drøner derudad? Vejenes beskaffenhed, er..

30.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 55 s.
Flyt din forretning
online

Måske står du og vakler imellem om du skal forsøge dig, som online købmand, og flytte din fysiske forretning ind på den..

22.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 38 s.
Tips til gode
kategoritekster

Kategoritekster til webshops og hjemmesider Selvom man ikke kan skære alle webshopejere over én kam, så ser man desværre, at mange ikke helt er kategoriteksters..

22.06.2021
Af Anne Schøller
3 m. 50 s.
Lovlig cookie
løsning

Lovgivningsstof kan godt være noget langhåret, hvis man ikke har en oprigtig interesse for det. Vi giver derfor cookielovgivningen, en gratis studsning,..

21.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 14 s.
Undgå duplicated content

Hvor ofte læser du den samme bog to gange? Mit gæt er, at de fleste kun læser samme bog én gang –..

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT