SoMe / Social Media

Social Media

… ekspandér din forretning

Du har med stor sandsynlighed stiftet bekendtskab med en eller flere social media platforme, og måske har du endda allerede oprettet en Businessprofil. Men derefter er det måske gået lidt i stå, da resultatet ikke altid står mål med indsatsen.

Markedspotentialet i SoMe er nærmest utømmeligt, og derfor vil der for alle virksomheder ligge et stort uforløst potentiale. Så du bør på ingen måde opgive på forhånd. Skovborg + Høgh bliver din tilgængelige og nærværende SoMe Manager, som kan varetage præcis de opgaver, der gavner din forretning.

 

SoMe

Skab hype om dine produkter

Få opmærksomhed og hav en fast skare af folk, der modtager alt, hvad du udsender. Ansku derfor SoMe som en helt gratis markedsføringskanal for din virksomhed. Den organisk genererede videredeling på sociale medier skabes af interesse for dét, du deler. Og derfor er det afgørende at sætte dig ind i, hvem dine følgere er.
Med 3,8 millioner danske brugere af Facebook er næsten alle voksne danskere at finde på denne platform. Formatet i denne type medier lægger op til en mere personlig og direkte kontakt til kunderne.

Personlig og direkte kontakt til potentielle og eksisterende kunder

Skovborg + Høgh leverer gerne både det grafiske og tekstmæssige indhold til dine Facebook opslag. Vores design af dine SoMe vil passe perfekt ind i din virksomheds visuelle identitet.

Facebook Annoncering
Facebook Annoncering

Skab hype om dine produkter

Få opmærksomhed, og hav en fast skarer, af folk, der modtager alt, alt du udsender – ansku det derfor SoMe, som en helt gratis markedsføringskanal, for din virksomhed. Den organisk genererede videredeling på sociale medier., skabes af interesse for dét du deler, og derfor er det afgørende, at sætte dig ind i, hvem dine følgere er.

Mede 3.8 millioner danske brugere af Facebook, er næsten alle voksne danskere at finde på denne platform. Formatet med denne type medier ligger op til en mere personlig og direkte kontakt til kunderne.

Personlig og direkte kontakt til potentielle og eksisterende kunder

Skovborg + Høgh leverer gerne både det grafiske og tekstmæssige indhold til dine Facebook opslag. Vores design af dine SoMe vil passe perfekt ind i din virksomheds visuelle identitet.

Styrk relationen
Hold kontakt dagligt, ugentligt eller månedligt til tidligere og potentielle kunder. Du forbliver frisk i folks bevidsthed næste gang, de søger produkter eller ydelser som dine.
Skab opmærksomhed
Mange millioner danskere tjekker deres sociale medier dagligt eller flere gange dagligt, og du har herved en kommunikationskanal, hvor du potentielt kan nå ud til rigtig mange mennesker.
Gratis markedsføring
Organisk genererede likes og delinger, betyder at dine produkter eller ydelser kan bevæge sig vidt og bredt på meget kort tid - uden det koster dig en krone.
Vi deler viden om
Markedsføring
19.01.2022
Af Anne Schøller
3 m. 17 s.
Hjælp til hastigheds
optimering

En af de største konverteringsdræbere på webshops, kan oftest kædes direkte eller indirekte sammen med shoppens hastigheder – eller nok nærmere manglen..

07.09.2021
Af Anne Schøller
2 m. 40 s.
Seo kan være en
lukrativ strategi

Man kan ikke komme uden om, at Google, i mange henseender sætter dagsordenen for dit virke, når du er webshop-ejer. Har du..

26.08.2021
Af Anne Schøller
4 m. 3 s.
Er dit nyhedsbrev en fuldtræffer

Ad hvilke veje bevæger din markedsføring sig? Går den overhovedet? Måske den blot lister sig afsted eller drøner derudad? Vejenes beskaffenhed, er..

30.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 55 s.
Flyt din forretning
online

Måske står du og vakler imellem om du skal forsøge dig, som online købmand, og flytte din fysiske forretning ind på den..

22.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 38 s.
Tips til gode
kategoritekster

Kategoritekster til webshops og hjemmesider Selvom man ikke kan skære alle webshopejere over én kam, så ser man desværre, at mange ikke helt er kategoriteksters..

22.06.2021
Af Anne Schøller
3 m. 50 s.
Lovlig cookie
løsning

Lovgivningsstof kan godt være noget langhåret, hvis man ikke har en oprigtig interesse for det. Vi giver derfor cookielovgivningen, en gratis studsning,..

21.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 14 s.
Undgå duplicated content

Hvor ofte læser du den samme bog to gange? Mit gæt er, at de fleste kun læser samme bog én gang –..

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT