Om Skovborg + Høgh

Webkompetencer

– et halvt århundredes erfaringer samlet ét sted

Drag på odyssé med Skovborg + Høgh, og få en tryg oplevelse…

Skovborg + Høgh valfarter ikke i alle mulige eller umulige retninger, men stiler derimod altid henimod én konkret destination. Qva, vores erfaringsmæssige baggrund formår vi at udpege den lige og rette vej, uagtet om vi skal ud eller hjem. Med i bagagen har Skovborg + Høgh, +10 år som virksomhed, og vore medarbejdere har dertil endnu flere års reklameerfaring med sig. Det store bagagelæs, sænker os ikke, men ruster os derimod på, til at modstå alle indkommende forhindringer.

Vores erfaringer bliver til din fordel!

 

Webbureauet, der er skridtet foran

Vi går skridtet længere end de fleste andre bureauer. Skovborg + Høgh tilbyder nemlig ikke kun Full-service, men også egen In-House drift/hosting. I vores kælder gemmer der sig nemlig lidt af et skatkammer. Et skatkammer, der indeholder udstyr med de allerdyrebareste værdier – nemlig vores kunders digitale forretninger. Med In-House servere kan vi garantere din webshop/hjemmesides oppetid og hastighed. Vi er herre i eget hus; vi hoster, drifter og supporterer. Derfor kan vi altid være garant for, at alt kører som det skal og bør. Der peges ikke fingrer af andre end os selv – En rolle vi er stolte over at kunne udfylde.

Hosting

Med ærlighed + troværdighed = kommer man længst

Præcis som vi foretrækker at have din forretning tæt på os i eget serverrum, så ved vi at nære relationer til kunderne, er den bedste vej frem. Uanset, hvilken rejser, der venter forude, så har vi derfor også altid hjemme i vores solide og trofaste kundegrundlag. Dét springende punkt for os er, at du aldrig bør føle dig overhørt eller usynliggjort. Du kan derfor altid komme i direkte kontakt med den medarbejder du efterspørger – helt uden omveje.
Med en supportaftale hos Skovborg + Høgh, får du tryghed sort på hvidt – helt uden bindinger eller andre dikkedarer.

 

Webbureau på den digitale udviklings forkant

Skovborg + Høgh stræber altid efter en placering forrest i feltet, og vi går aldrig på kompromis, hverken med vores egen integritet eller med det arbejde vi udfører.

Vores mantra er altid, at du skal føle dig tryg hos os uanfægtet, hvor kort eller lang din rejse måtte være. Om du søger; Kompetent support, inddragende content, markant markedsføring eller fornyende webudvikling – Skovborg + Høgh træder til, så du kan koncentrere dig om andre ting.

Skovborg + Høgh er medlem af FDIH. Dette betyder, at alle vore medarbejdere altid er orienteret om, hvad der rør sig, inden for Internethandel, og online markedsføring, ud i den store vidde digitale-verden.
Vi frister ikke kun med nye medrivende eventyr, men vi besvarer også gerne alle dine spørgsmål eller adresserer de betænkeligheder du eventuelt måtte have.
Tag på opdagelse med Skovborg + Høgh …

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT