Hjemmeside

Hvor har du mon hjemme ...?

Som erhvervsdrivende i dagens Danmark forventer de fleste, at din virksomhed som minimum har en hjemmeside. De Gule Sider er udskiftet med Googles algoritmer - men ved du, hvordan du fremfindes her? Din online tilstedeværelse er derfor blevet helt afgørende for, at potentielle kunder kan finde frem til din virksomheds eksistens.

Kan du bevare spørgsmålet med: "Jeg har hjemme i online-land, online-land og alle dem som online kan, de har hjemme i online-land"? Så er du et skridt nærmere fyldte ordrebøger.

Dit-firmaregnskab
Recidens
med stor effekt

Din hjemmeside er måske mere magisk end du tror. En hjemmeside er, som ordet antyder, et digitalt hjem for din forretning, og den kan indeholde mange oplysninger samt funktioner, der kan medføre, at din tilstedeværelse, indprentes i den besøgendes bevidsthed.

Hop ud i en ny hjemmeside eller optimér din eksisterende. Skovborg + Høgh tager gerne badevandstemperaturen på din forretning – og har måske et par idéer oppe i ærmet, som kan positionere dig bedre online. Forestiller du dig den potentielle kundes rejse på siden, og hvor bliver de ledt hen?

En hjemmeside er mere end et visitkort

Det digtale visitkort er kommet for at blive. Men hvorfor ikke få magien helt ind på siden og få den besøgende til at handle fluks på deres oplevelse.

Vi producerer hjemmesider med bookingsystemer, online madbestilling, tidsfunktionaliteter m.v. Funktioner, der udløser direkte handlinger. I stedet for kun at læse om din forretning, eller finde frem til dine kontaktoplysninger, kan den besøgende ledes direkte til at bestille maden med det samme eller booke tid til en velvære behandling.

Selvom du driver en fysisk virksomhed, så er det stadig relevant at tage et nærmere blik på konverteringer, UX design og selve kunderejsen.

Vi drysser gerne om os med lidt tryllestøv – alt, du skal gøre, er at indlede den første kontakt.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT