Hosting

1. klasses hosting

Stabilitet du kan stole

Når du samler udvikling, drift, support og hosting ét sted, skabes en symbiose af total indsigt og tilgængelighed, som gør, at vi kan levere én samlet, unik og superb løsning til dig – så behøver du uanset spørgsmål eller udfordring kun at henvende dig ét sted, hos Skovborg + Høgh.

Hvor har du mon hjemme? Dette spørgsmål kan de fleste mennesker hurtigt besvare. Når spørgsmålet falder på, hvor deres hjemmeside eller webshop har hjemme – så er det straks en anden sag. Mange virksomheder med eget online domæne aner faktisk ikke, hvor deres forretning bliver hostet rent fysisk, og måske ej heller hvem, der har ansvaret for løsningen.

I en branche, hvor de fleste webbureauer har ydelsen placeret hos en tredjepart i et eksternt datacenter, vælger vi hos Skovborg + Høgh at gå egne veje. Vi udbyder, nemlig hosting på vores helt egne servere, som er placeret på samme lokation som vores kontor. Vores helt eget server-setup sikrer os en stor fleksibilitet og handlefrihed.

 

Hosting med de mange mange fordele

Den primære årsag til, at vi har valgt at tilbyde vores kunder en 100% Skovborg + Høgh-ejet hostingløsning er for, at vi altid kan stå inde for den ydelse, vi leverer. Vi ved, hvordan hele maskineriet fungerer og kan sørge for, at præstationsevnerne er i særklasse helt uden dikkedarer. Vi er på denne måde ikke afhængige af andres indsats eller manglen på samme …

Hos Skovborg + Høgh, håndterer vi selv alt vedrørende vores hostingløsning – al det tekniske, driften og support heraf. Med en hostingaftale hos os får du en professionel og fleksibel løsning, hvor der ingen skjulte hemmeligheder er gemt. Vi gør det nemt for dig at drive din webshop eller hjemmeside. Skulle der – imod forventningerne – opstå problemer, så behøver du kun henvende dit ét sted – nemlig hos Skovborg + Høgh.

Hosting

Højhastigheds hosting

Starter du lidt på bar bund, når du skal vælge hosting-udbyder? Så er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvor afgørende betydning valget kan være for din forretning. Det er nemlig ikke kun et spørgsmål om priser eller services. Det er både et spørgsmål om kundeoplevelsen i forhold til hastighed og stabilitet, men også Google og andre søgemaskiners aflæsning af disse.

Skulle du stå i en tilspidset situation, hvor du har brug for hjælp, så kan du få fat i os telefonisk – hele døgnet rundt. Vores fornemste opgave som hosting-udbyder er at levere tryghed til dig. Ønsker du et godt udgangspunkt for SEO-optimering af dit site eller shop, så bør du altid overveje at kigge nærmere på din hosting-løsning.

Lynhurtige hastigheder
Vi løfter mange hjemmesider og webshops rent hastighedsmæssigt, alene ved flytningen til vores setup.
Optimal sikkerhed
Vi værner om din sikkerhed. Derfor har et specialiseret setup i forhold til dit CMS. Dertil scanner vi vores servere en gang i døgnet for inficerede filer samt virus.
Overvågning 24/7
Vi holder et øje med din forretning, selv når vi lægger hovedet på puden. Vores alarm gi'r nemlig lyd, hvis der er en storm under opsejling.
Backup på to lokationer
Vi tager backup af hele din online forretning, hver eneste time, året rundt, og opbevarer disse i 6 måneder . Dertil leder vi en backup hen på en ekstern lokation én gang i døgnet.


Sikker hosting

Hos os kan du være tryg

Præstationsevnen er helt essentiel for vores hosting-løsning, og vi kan med stolthed i stemmen sige, at vores oppetid ligger på 99,99 procent. Dette tal er et resultat af et moderne og redundant setup, som kører på tværs af to separate lokationer. Her kører vi dagligt backup af al data på vores in-house servere ud til en ekstern server. Så selv hvis bygningen skulle brænde ned til grunden, er din online forretning stadig i god behold.

Backup lagres i hele 6 måneder, så skulle din forretning forsvinde, inficeres eller påvirkes af massive ændringer grundet cyberkriminalitet, virus eller menneskelige fejl, så kan vi nemt genopbygge din shop eller hjemmeside fra backup. Kort sagt, så passer vi godt på din forretning og alle dine data. Og for at nedsætte risikoen for virus, malware og andre ubudne gæster, så scannes alt indhold for dette hver eneste nat.

 

Teknikken bag den perfekte hosting

Kombinationen af et gennemtænkt setup med stor fleksibilitet, muligheder for tilførsel af flere ressourcer i form af CPU-kerner, mere RAM eller mere diskplads betyder, at vi altid er på forkant med vores serveres udvikling, så vi også i fremtiden, kan garantere dig en lynhurtig og veludviklet løsning.

Du vil opleve super hurtige responstider på din side, hvilket er helt afgørende både for kundeoplevelsen, men også set i forhold til din sides konkurrenceevne og søgemaskineoptimering.

 

Hos os får du altid:

 • SSD diske
 • Ubegrænset trafik
 • Ubegrænset plads (relateret til webløsningen)
 • VMWare (Virtual Machine)
 • Redundant setup
 • Mulighed for Varnish Cache (kun Magento)
 • Gratis SSL
 • 24 timers overvågning
 • Mulighed for nødsupport døgnet rundt
 • Fri telefon- og mailsupport
 • Backup hver time, gemt 6 måneder tilbage

Vi tilbyder desuden, at du kan optimere din Magento-løsning med Varnish Cache, som er cirka 10 gange hurtigere end almindelig Caching.

Skovborg + Høghs hostingløsning koster en fast månedlig pris uanset, hvor meget trafik din side genererer, eller hvor meget plads du har behov for – så du nemt kan budgettere med dette i dine driftsomkostninger.

Ønsker du at vide mere? – så lad os tage en uforpligtende snak. Vi brænder altid for at fortælle om alt det, der holder vores kunders forretninger kørende på rette spor.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT