SEO

Gratis kliks

med søgemaskineoptimering

Skal din virksomhed højere op på Google eller andre søgemaskiner? Så er en veludført SEO-indsats midlet til at opnå målet. Fald ikke bagud i forhold til dine konkurrenters placering på Internettets mest populære søgemaskiner. Sæt ind med de ressourcer du kan! Selv mindre, men gentagne, SEO-fremstød kan gøre en markant forskel for din forretning.

Skovborg + Høgh sørger gerne for, at du bliver velrepræsenteret på Google med de helt rigtige søgeord og -fraser.

 

Indirekte markedsføring

Hmmm, hvordan er det nu lige, det der SEO hænger sammen med salg?

Når du søgemaskineoptimerer, modulerer du alle niveauer af dit website, så det påvirker Google og andre søgemaskiner til at finde din side relevant ud fra konkrete søgeord. Søgemaskinerne vil belønne dig med en høj placering, når en bruger af tjenesterne indtaster netop dette søgeord.

SEO-arbejdet er i al sin enkelhed en metode til at “manipulere” Google til at synes, at din shop eller site er top-klasse og evigt relevant.

Den rutinerede SEO-udøver formår at forene dette ret kedelige kodeks til også at være meningsfuldt på flere niveauer. Niveauer, der dækker alt fra købsoplevelse, over salg og til klare fakta, så disse altid er i rød tråd med dit overordnede brand.

SEO

SEO – helt uden begyndervanskeligheder

Påvirkningsprocessen er ikke kun en fin balancegang imellem indhold og effekt, men også en lang række do’s and dont’s, som konstant ændrer sig. Træder du ikke varsomt med din indsats, kan du derfor også gøre langt mere skade end gavn, og det kan i værste fald resultere i, at Google blacklister dig.

Hos Skovborg + Høgh bliver hvert et skridt på din web-rejse trådt med en skelen til SEO. I hvor høj eller mindre grad vi skal holde blikket fast rettet herimod, er altid DIN beslutning.

Søgemaskineoptimering

Skovborg + Høgh skaber SEO-betydning

Uanset, hvilken størrelse forretning du måtte drive, så er din online-tilstedeværelse afgørende for din omsætning. Vi ved, hvordan man gør selv den mindste forretning synlig – selv oppe imod de største konkurrenter på markedet. Din virksomhed vil altid kunne profitere af en helhjertet SEO-indsats.

Vi kan med SEO-arbejdet lede langt mere relevant trafik ind til din side eller shop, og derved også højne din konverteringsrate betydeligt. Analysearbejdet bag kan være omfattende, men i sidste ende definerer vi præcist, hvor de købeklare besøgende befinder sig.

Vi skaber resultater med langtidseffekt. Henover tid kan disse yderligere optimeres på baggrund af indsamlede data, tests, målinger og analyser.

 

Organisk trafik drives frem af SEO

Vil du drive en rentabel forretning online, eller blot findes af nye kunder, så kan du ikke udelukkende betale dig til de gode søgemaskine-placeringer.

Lad Skovborg + Høgh fremtrylle organisk trafik, så din forretning kan nyde glæde af kliks, der ikke koster dig en krone.

Du vil opleve, at din avance vil blive højere i takt med, at hver ordre koster dig mindre set i forhold til dine betalte annoncer. Mindre websites kan sagtens opnå topplaceringer på Google – uden at skulle betale sig fra det. Din sides webkoder og hele dit tekstunivers skal blot opbygges, så det aflæses korrekt både af Google-bot’en og de besøgende på dit website.

Uden en SEO-indsats, går du glip af en konkret afsætningskanal, der ellers kunne vise sig at være yderst vellykket og succesfuld.

Top rangering på Google
SEO kan få din forretning højt op i Googles søgemaskine. Det er dog afgørende at få indsnævret SEO- indsatsen, så søgningernes relevans indtænkes.
Gratis organisk Trafik
Et gennemgribende SEO-arbejde, har en long-term effekt, og derfor kan du spare rigtig mange annoncekroner ved at bruge dine penge her i stedet.
Bliv set af din målgruppe
Kernen i SEO-arbejdet er et helhjertet stykke analysearbejde, så du helt skarpt kan målrette indsatsen mod dem, der rent faktisk søger efter en forretning eller produkt som dit.
Vi deler
VIDEN
19.01.2022
Af Anne Schøller
3 m. 17 s.
Hjælp til hastigheds
optimering

En af de største konverteringsdræbere på webshops, kan oftest kædes direkte eller indirekte sammen med shoppens hastigheder – eller nok nærmere manglen..

07.09.2021
Af Anne Schøller
2 m. 40 s.
Seo kan være en
lukrativ strategi

Man kan ikke komme uden om, at Google, i mange henseender sætter dagsordenen for dit virke, når du er webshop-ejer. Har du..

26.08.2021
Af Anne Schøller
4 m. 3 s.
Er dit nyhedsbrev en fuldtræffer

Ad hvilke veje bevæger din markedsføring sig? Går den overhovedet? Måske den blot lister sig afsted eller drøner derudad? Vejenes beskaffenhed, er..

30.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 55 s.
Flyt din forretning
online

Måske står du og vakler imellem om du skal forsøge dig, som online købmand, og flytte din fysiske forretning ind på den..

22.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 38 s.
Tips til gode
kategoritekster

Kategoritekster til webshops og hjemmesider Selvom man ikke kan skære alle webshopejere over én kam, så ser man desværre, at mange ikke helt er kategoriteksters..

22.06.2021
Af Anne Schøller
3 m. 50 s.
Lovlig cookie
løsning

Lovgivningsstof kan godt være noget langhåret, hvis man ikke har en oprigtig interesse for det. Vi giver derfor cookielovgivningen, en gratis studsning,..

21.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 14 s.
Undgå duplicated content

Hvor ofte læser du den samme bog to gange? Mit gæt er, at de fleste kun læser samme bog én gang –..

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT