Tekstforfatter

Tekstforfatter

– mere end blot et ord …


Gå på opdagelse i et førhen uberørt territorium. Sådan er der nok mange, der har det i forhold til at skulle give sig i kast med at skrive tekster til deres webshop eller hjemmeside. Overvej derfor at benytte dig af Skovborg + Høghs, tekst-jonglør. Velskrevne ord er nemlig meget mere end blot tegnsætning, sort på hvidt med bolle og kryds under. I en udpræget digital verden, er der snarere tale om en eksakt videnskab, i og med, at teksterne skal kunne rumme både SEO, markedsføring og sproglig identitet.

Med dialogen om hvad dine tekster skal indeholde, undgår vi al unødig sludder for en sladder, og taler hverken løgn eller latin. Vores tekstforfatter har altid øje på bolden eller nok snarere boldene. For gode tekster har ikke kun fokus på formuleringer, men også på korrekte beskrivelser, branding, salg samt søgemaskineoptimering.

Tekstforfatter

 

Tekstforfatter, der batter

Lad Skovborg + Høghs tekstforfatter tage plads i dit ringhjørne, være din ressource, så du undgår at blive sendt til tælling i ordkløverier og ligegyldige floskler. Vores indtræden i ringen, er samtidig et skridt ind i din branche, og din forretning. Produktionen af knivskarpe og hårdtslående tekster skal nemlig også gerne give mening for dig og dine kunder – og dèt kræver indsigt.

Professionelle og velformulerede tekster kan meget mere end blot at være beskrivende. De kan være med til at opbygge hele din forretnings troværdig, hvilket i sidste ende er ét af de allerstørste uudtalte salgsargumenter, når man skal sælge online. Det er de færreste mennesker, der smider penge efter en webshop, som de finder ureel. En shop helt uden tekst, eller tekster med mange slå- eller stavefejl, vil for mange få advarselslamperne til at blinke, og de vil derfor ikke placere en ordre her.

Gå på opdagelse i et førhen uberørt territorium. Sådan er der nok mange, der har det i forhold til at skulle give sig i kast med at skrive tekster til deres webshop eller hjemmeside. Overvej derfor at benytte dig af Skovborg + Høghs tekst-jonglør. Velskrevne ord er nemlig meget mere end blot tegnsætning, sort på hvidt med bolle og kryds under. I en udpræget digital verden er der snarere tale om en eksakt videnskab i og med, at teksterne skal kunne rumme både SEO, markedsføring og sproglig identitet.

Med dialogen om hvad dine tekster skal indeholde, undgår vi al unødig sludder for en sladder, og taler hverken løgn eller latin. Vores tekstforfatter har altid øje på bolden eller nok snarere boldene. For gode tekster har ikke kun fokus på formuleringer, men også på korrekte beskrivelser, branding, salg samt søgemaskineoptimering.

 

Tekstforfatter, der batter

Lad Skovborg + Høghs tekstforfatter tage plads i dit ringhjørne, være din ressource, så du undgår at blive sendt til tælling i ordkløverier og floskler. Vores indtræden i ringen er samtidig et skridt ind i din branche og din forretning. Produktionen af knivskarpe og hårdtslående tekster skal nemlig også gerne give mening for dig og dine kunder – og dèt kræver indsigt.

Professionelle og velformulerede tekster kan meget mere end blot at være beskrivende. De kan være med til at gøre din forretning troværdig, hvilket i sidste ende er et af de allerstørste uudtalte salgsargumenter, når man skal sælge online. Det er de færreste mennesker, der smider penge efter en webshop, som de finder ureel. En shop helt uden tekst, eller tekster med mange slå- eller stavefejl, vil for mange få advarselslamperne til at blinke, og derved ikke turde placere en ordre her.

Tekstforfatter
Tekstforfatter

Undgå de tekst-mæssige faldgrupper

PAS PÅ! Manøvrer sikkert uden om de helt basale ordbrølere. Vores tekstforfatter kender alle de basale fejl, der begås på Internettet. En af de største ups’ere er duplikeret indhold. Altså tekster eller tekstdele, som kan findes andre steder på nettet. Google straffer kopieret indhold, og rangerer disse sider lavt på deres side.

Lad Skovborg + Høghs tekstforfatter finde både store og små bogstaver frem og navigerere dig rundt i den magiske effekt, tekster kan generere online. Om du skal have skrevet produktbeskrivelser, kategoritekster eller tekst til andre undersider, er egentlig lidt ligegyldigt. Alle ord du sætter derind, har betydning for din sides eller shops konvertering.

Vi arbejder med dine tekster, indtil vi opnår høj kvalitet og den helt rette ordlyd.

 

Tekstforfatning med gevinst

Dine skrivefærdigheder er måske rigtig gode, måske er det snarere på tidsfronten, at du kommer lidt i bekneb. Vi kan levere tekster med forholdsvis kort varsel, så hvis du er i en situation, hvor du bør tage dig af vigtigere dele af din forretning, så overvej om hjælp fra vores tekstforfatter er løsningen. Prisen på tekster er hos os fastsat ud fra tidsforbrug og ikke pr. ord. Derved kan du ved lettere emner få rigtig mange rene ord for pengene. Skal du have skrevet mange tekster, så udfærdiger vi gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Derved er det nemt for dig at vurdere, om det vil være en gevinst for dig at frigive din egen tid til de opgaver, der ikke kan udliciteres til andre.

Ryk op ad Google rangstigen
SEO optimerede tekster med en ordentlig mundfuld søgeordsanalyse bag kan forbedre din placering på Google samt øge din relevans.
Unikt content
Professionelt forfattede tekster, differentierer dig fra konkurrenterne. Skab et tekstuelt univers der inspirerer og konverterer.
Øget troværdighed
En shop eller hjemmeside, der udstråler omhyggelighed, engagement og professionalisme, vil profiterer af, at de besøgende har tiltro til din forretning.
Vi deler
VIDEN
19.01.2022
Af Anne Schøller
3 m. 17 s.
Hjælp til hastigheds
optimering

En af de største konverteringsdræbere på webshops, kan oftest kædes direkte eller indirekte sammen med shoppens hastigheder – eller nok nærmere manglen..

07.09.2021
Af Anne Schøller
2 m. 40 s.
Seo kan være en
lukrativ strategi

Man kan ikke komme uden om, at Google, i mange henseender sætter dagsordenen for dit virke, når du er webshop-ejer. Har du..

26.08.2021
Af Anne Schøller
4 m. 3 s.
Er dit nyhedsbrev en fuldtræffer

Ad hvilke veje bevæger din markedsføring sig? Går den overhovedet? Måske den blot lister sig afsted eller drøner derudad? Vejenes beskaffenhed, er..

30.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 55 s.
Flyt din forretning
online

Måske står du og vakler imellem om du skal forsøge dig, som online købmand, og flytte din fysiske forretning ind på den..

22.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 38 s.
Tips til gode
kategoritekster

Kategoritekster til webshops og hjemmesider Selvom man ikke kan skære alle webshopejere over én kam, så ser man desværre, at mange ikke helt er kategoriteksters..

22.06.2021
Af Anne Schøller
3 m. 50 s.
Lovlig cookie
løsning

Lovgivningsstof kan godt være noget langhåret, hvis man ikke har en oprigtig interesse for det. Vi giver derfor cookielovgivningen, en gratis studsning,..

21.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 14 s.
Undgå duplicated content

Hvor ofte læser du den samme bog to gange? Mit gæt er, at de fleste kun læser samme bog én gang –..

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT