Webshop

Et univers af E-handel

Har du allerede en webshop, men spejder du efter en opdatering? Måske en helt ny webshop, er under opsejling? Tøv endelig ikke med at kontakte os for en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe din onlineforretning, og realiserer dine visioner.

Skovborg + Høgh, har et stærkt team af dedikerede og passionerede e-handels folk, som er på flere spænende udfordringer.

Skal du med på et digitalt-eventyr?

Dit-firmaregnskab
RÅB
alle kan
høre det

Forestil dig en markedsplads i Marokko – gadesælgerne benytter alverdens tricks for at vinde turisternes gunst, samt tage en bid af feriebudgettet.
Selvom du sælger dine varer/services, digitalt og ikke på en fysisk markedsplads, så skal du kæmpe ligeså hårdt eller måske endda endnu hårdere, for at tiltrække dig opmærksomhed. Her kommer vi ind i billedet …

Det er ikke nok, blot at hoppe direkte ind i den digitale-verden, uden først at forstå sig på de generelle spilleregler, samt hvordan man trækker sig ud som sejrsherre. Vi, hos Skovborg + Høgh, sætter vores mange års erfaring fra E-Commerce og markedsføring, i forreste geled, så din website/webshop, bliver opdaget i det konkurrencefyldte felt.

Investér i din forretning

Man kommer ikke sovende til succes, dette giver genlyd online. Da det estimeres, at der er omkring 20.000 danskejede webshops, er der tale om et meget stort hav fyldt med fisk, som forbrugeren kan få på krogen. Hvad stiller du op, hvis du ønsker at blive udpeget i ét ocean af både større og mindre webshops?

Vi inviterer på en effektiv cocktail af: Viden, erfaring og data, uanset, hvilken webshop vi skal konstruere. En webshop, der er klædt på til den skærpede konkurrence, og som Google kan lære at knuselske.

Din forretnings aktuelle standpunkt og ambitioner, har stor betydning for, hvilket shopsystem du bør vælge, vi rådgiver dig gerne. Hos Skovborg + Høgh, har vi specialiseret os i to af verdens største CMS-systemer; Magento og WooCommerce.

Vi deler viden om
E-handel
19.01.2022
3 m. 17 s.
Hjælp til hastigheds
optimering

En af de største konverteringsdræbere på webshops, kan oftest kædes direkte eller indirekte sammen med shoppens hastigheder – eller nok nærmere manglen..

07.09.2021
2 m. 40 s.
Seo kan være en
lukrativ strategi

Man kan ikke komme uden om, at Google, i mange henseender sætter dagsordenen for dit virke, når du er webshop-ejer. Har du..

26.08.2021
4 m. 3 s.
Er dit nyhedsbrev en fuldtræffer

Ad hvilke veje bevæger din markedsføring sig? Går den overhovedet? Måske den blot lister sig afsted eller drøner derudad? Vejenes beskaffenhed, er..

30.06.2021
2 m. 55 s.
Flyt din forretning
online

Måske står du og vakler imellem om du skal forsøge dig, som online købmand, og flytte din fysiske forretning ind på den..

22.06.2021
2 m. 38 s.
Tips til gode
kategoritekster

Kategoritekster til webshops og hjemmesider Selvom man ikke kan skære alle webshopejere over én kam, så ser man desværre, at mange ikke helt er kategoriteksters..

22.06.2021
3 m. 50 s.
Lovlig cookie
løsning

Lovgivningsstof kan godt være noget langhåret, hvis man ikke har en oprigtig interesse for det. Vi giver derfor cookielovgivningen, en gratis studsning,..

21.06.2021
2 m. 14 s.
Undgå duplicated content

Hvor ofte læser du den samme bog to gange? Mit gæt er, at de fleste kun læser samme bog én gang –..

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT