Google Analytics

Google Analytics

… følg sporene direkte til online-succes


Påbegynd dit Google Analytics-eventyr i selskab med Skovborg + Høgh. Med Google Analytics ved hånden er du forsynet med VÆRKTØJET, der med få midler kan forstærke din digitale tilstedeværelse signifikant.

Drop skyderiet af gråspurve med kanoner, og fokusér i stedet dine midler, der hvor de beviseligt har en effekt. Drag i stedet nytte af dine besøgende og dine kunders adfærd på din shop eller din hjemmeside. Bliv klogere på hvor de kommer fra, hvad de søger og hvor de ender.

Skovborg + Høgh, opsætter og implementerer gerne Google Analytics for dig. Hvis vi ikke allerede på forhånd har en god fundamental forståelse for din virksomhed, så lad os starte en forudgående dialog om, hvilke parametre vi skal måle på, for at det kan resultere i den størst mulige succes.

Google Analytics

Google Analytics – data er guld værd

Google Analytics, kan gøre en verden til forskel for din virksomheds konvertering, men kun hvis du formår at bruge værktøjet og dine data korrekt. Potentialet er derfor tilstede, men hvis du ikke formår eller har tiden til at bruge det aktivt, så har det ikke megen værdi.

Aktivér hele Google Analytics potentiale med, Skovborg + Høgh, på sidelinjen. Vi sørger ikke kun for den tekniske del af din Google Analytics, vi deler ligeledes gerne ud af al vores Analytics Know-how. Vores påstand er, at alle de største digitale aktører logger på deres Google Analytics-konto på daglig basis. Det er hér, man får en klar forståelse og indsigt i, hvad der fungerer mere eller mindre godt på ens hjemmeside eller webshop.

Vi tager gerne og tjekker dine data, analyserer dem og sikrer den fornødne handling. Så er du garanteret det fulde udbytte af din shop eller hjemmeside.

 1. Mål på dét, der har værdi
 2. Analysér og vurdér dig frem til potentialet
 3. Læg en ny strategi med udgangspunkt i din nyfundne viden

Påbegynd dit Google Analytics-eventyr i selskab med Skovborg + Høgh. Med Google Analytics ved hånden er du forsynet med VÆRKTØJET, der med få midler kan forstærke din digitale tilstedeværelse signifikant.

Drop skyderiet af gråspurve med kanoner, og fokusér i stedet dine midler, dér hvor de beviseligt har en effekt. Drag i stedet nytte af dine besøgende og dine kunders adfærd på din shop eller din hjemmeside. Bliv klogere på hvor de kommer fra, hvad de søger og hvor de ender.

Skovborg + Høgh, opsætter og implementerer gerne Google Analytics for dig. Hvis vi ikke allerede på forhånd har en god fundamental forståelse for din virksomhed, så lad os starte en forudgående dialog om, hvilke parametre vi skal måle på, for at det kan resultere i den størst mulige succes for dig.

 

Google Analytics – data er guld værd

Google Analytics kan gøre en verden til forskel for din virksomheds konvertering. Men kun hvis du formår at bruge værktøjet og dine data korrekt. Potentialet er tilstede, men hvis du ikke formår eller har tiden til at bruge det aktivt, så har det ikke megen værdi.

Aktivér hele Google Analytics potentiale med Skovborg + Høgh på sidelinjen. Vi sørger ikke kun for den tekniske del af din Google Analytics. Vi deler ligeledes gerne ud af al vores Analytics Know-how. Vores påstand er, at alle de største digitale aktører logger ind på deres Google Analytics-konto på daglig basis. Det er hér, man får en klar forståelse og indsigt i, hvad der fungerer mere eller mindre godt på en hjemmeside eller webshop.

Vi tager gerne og tjekker dine data, analyserer dem og sikrer den fornødne handling. Så er du garanteret det fulde udbytte af din shop eller hjemmeside.

 1. Mål på dét, der har værdi
 2. Analysér og vurdér dig frem til potentialet
 3. Læg en ny strategi med udgangspunkt i din nyfundne viden
Google Analytics
GoogleAnalytics

Online-succes starter her

Dine Analytics behov er individuelle og ændres konstant. Vi tilpasser, så der udelukkende spores på data, der er relevante for din virksomhed. Derfor tager vi forudgående en dialog omkring din virksomhed – så du kun modtager meningsfulde data.

Vi måler på dine besøgendes adfærd, og opsætter forskellige kriterier for konkret adfærd, som vi gerne vil vide mere om. På den måde kan du lære dine kunder meget bedre at kende – allerede inden de blev til kunder.

Opdag hvor de kom fra, og hvorfor de lagde deres penge hos dig. I stedet for gæt og gode mavefornemmelser kan du derved benytte dig af pålidelige data, som giver dig en brugbar strategisk indsigt.

 

Optimér din markedsføring med Google Analytics

Med den rette konverteringssporing kan vi opspore, hvilke markedsføringskanaler, der er mest profitable for dig, og hvilke strategiske valg, der har haft størst succes. Du kan derved aflæse effekten af markedsføringskroner, og hvor du fremadrettet bør koncentrere din energi og økonomiske midler.

Vi hjælper dig gerne med at vurdere din digitale marketingsindsats og sørge for, at den stadig stemmer overens med din virksomheds overordnede forretningsstrategi.

Vi installerer og opsætter din Google Analytics, så du får data fra netop de kanaler, hvor du er tilstede. Vi yder dertil også gerne med den rette kvalificerede rådgivning i forhold til hvilke målinger, der kan vækste din forretning yderligere.

Skal vi kigge dit potentiale nærmere efter i sømmene?

Resultater:

 • Tiltræk flere besøgende
 • Fasthold de besøgende på sitet
 • Forbedre konverteringsraten
 • Effektuér markedsføring
 • Få flere sign-ups til Nyhedsbrev

Kæd Google Analytics sammen med:

 • Google Ads
 • Nyhedsbreve
 • Facebook
 • Tracking af mikrokonverteringer

Vi bruger tiden på vores kunder! Så du får den hjælp, som du behøver.

Vi er også klar til at hjælpe dig med din Google Analytics …

Højere konverteringsrate
Den rette brug af Google Analytics, kan være med til at løfte dit salg betragteligt. Snyd ikke dig selv for muligheden.
Indsaml værdifuld data
Google Analytics, serverer rigtig meget data til dig, direkte på et sølvfad. Forstår du at bruge den, så kan den være yderst værdifuld.
Større indsigt i din onlineforretning
Drop gætterier og spekulationer. Konkret data gør dig i stand til at analysere din forretning, på baggrund af stenhårde fakta.
Vi deler
VIDEN
19.01.2022
Af Anne Schøller
3 m. 17 s.
Hjælp til hastigheds
optimering

En af de største konverteringsdræbere på webshops, kan oftest kædes direkte eller indirekte sammen med shoppens hastigheder – eller nok nærmere manglen..

07.09.2021
Af Anne Schøller
2 m. 40 s.
Seo kan være en
lukrativ strategi

Man kan ikke komme uden om, at Google, i mange henseender sætter dagsordenen for dit virke, når du er webshop-ejer. Har du..

26.08.2021
Af Anne Schøller
4 m. 3 s.
Er dit nyhedsbrev en fuldtræffer

Ad hvilke veje bevæger din markedsføring sig? Går den overhovedet? Måske den blot lister sig afsted eller drøner derudad? Vejenes beskaffenhed, er..

30.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 55 s.
Flyt din forretning
online

Måske står du og vakler imellem om du skal forsøge dig, som online købmand, og flytte din fysiske forretning ind på den..

22.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 38 s.
Tips til gode
kategoritekster

Kategoritekster til webshops og hjemmesider Selvom man ikke kan skære alle webshopejere over én kam, så ser man desværre, at mange ikke helt er kategoriteksters..

22.06.2021
Af Anne Schøller
3 m. 50 s.
Lovlig cookie
løsning

Lovgivningsstof kan godt være noget langhåret, hvis man ikke har en oprigtig interesse for det. Vi giver derfor cookielovgivningen, en gratis studsning,..

21.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 14 s.
Undgå duplicated content

Hvor ofte læser du den samme bog to gange? Mit gæt er, at de fleste kun læser samme bog én gang –..

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT