Magento webshop

Magento 2

… parat til en hel jordomrejse

Søger du en E-Commerce platform med præstationsevner, der rækker både vidt og bredt – så anbefaler vi, at du vælger en Magento webshop. Er du ambitiøs omkring din digitale forretning og har du for nuværende eller i nærmeste fremtid planer om at ekspanderer ud over Danmarks grænser, så er Magento 2 med sikkerhed den rette vej at gå.

I samarbejde med Skovborg + Høgh, får du en unik og personlig E-Commerce platform, med uanede muligheder. Magento, er et open-source CMS-system, der er designet med henblik på, at din forretning nemt skal kunne skaleres med samme hastighed, som din forretning, eller som blot dine drømme tillader det.


Succesfuld Magento webshop

Magento, er en af verdens mest benyttede webshop-platforme, og tendensen på den globale E-Commerce scene, er også, at flere og flere virksomheder vælger en Magento-løsning – og med stor succes. Skovborg + Høgh, guider dig trygt igennem en udviklingsproces, fyldt med alverdens muligheder, så du ender med en shop, der matcher alle dine behov.

Vi udvikler og tilpasser, så du får en funktionsrig webshop, med stor fleksibilitet, og som er nem at udvikle videre på, så den kan følge dig på din videre færd fremover.

Magentos helt store force ligger i systemets mange muligheder for avanceret strukturer ift. både kundeinddeling og prisdifferentiering samt muligheden for flere store views i én samlet backend.

Certificeret Magento webbureauMagento webshop

De mange Magento fordele:

 • Skalérbar løsning
 • Fleksibelt i design
 • Funktioner som du ønsker
 • Bygget udelukkende til E-commerce
 • Flere store-view i ét (B2B+B2C el. flere landedomæner eller 2 vidt forskellige shops)
 • Google elsker Magento (Top SEO-værdi)

 • Erfaren Magento-udvikling

  Magento kan MERE, men kræve dertil også MERE end mange andre webshopplatforme – længere udviklingsprocesser og højere krav til kompetencerne hos udvikleren. Skovborg + Høgh, har en professionel tilgang til formgivningen af Magento webshops, og vi forstår at indsnævrer det meget komplekse CMS-system til en overskuelig pulje, indeholdende de funktioner, som netop du har brug for.

  Visuelt er du, hverken bundet til templates eller plugins, vi bygger ud fra fri fantasi. Som udgangspunkt, er der ingen begrænsninger i Magento.

  Vi giver dig selvfølgelig en tryg og god opstart med din nye webshop, og derfor gennemgår vi alle de funktioner, som du får brug for i din Magento Backenden.


  Magento løsning

Vi udvikler

Magento moduler

Ved opbygningen af ny Magento webshop, kommer man ikke uden om arbejdet med moduler – ét arbejde som vi har stor erfaring i. Magento er bygget op omkring moduler og komponenter, der tilsammen udgør et større framework af PHP kode-arbejde og biblioteker.


Magento moduler


Tænk modulerne, som en byggeklods, der forbedrer en del af dit online-byggeri. Magento leverer som udgangspunkt fundamentet, men skal du have mere specielle eller skræddersyet funktioner, så skal du have gang i modul-arbejdet.
Nye funktioner der løfter UX oplevelse eller måske blot automatiserer dele af din arbejdsdag.

Nye funktioner der løfter UX oplevelse eller måske blot automatiserer dele af din arbejdsdag.
Det gode ved Magento’s modulopbyggede struktur er, at du nemt kan tilføje nye funktioner uden at ændre på konstruktionen af andre, og samtidig kun har en meget lille eller slet ingen påvirkning på andre dele af shoppen. Modulerne er indkapslet, så du ikke skal gennemgå hele din shops kodestrukturer. Kernetanken bag Magento arkitektur, er netop at have så minimal en software dependens som muligt.
Modulerne gør det muligt, at skabe lige den digitale-konstruktion, som du drømmer om.


Magento moduler


Modulér mulighederne

Måske skal du have skabt helt nye dele til forretning eller udviklet videre på eksisterende.
Med en grundlæggende forståelse for Magentos kernelogik, formår vores certificerede udviklere, at konfigurere og tilpasse eksisterende moduler samt udvikle helt nye moduler, der er skræddersyet til dine behov.
Modulerne i Magento definerer ret beset mulighederne i et givent område på shoppen, så ønsker at give dine besøgende en anden oplevelse end den pre-definerede i Magento, så bør du se dig om efter moduler, der åbner op for nye muligheder.

Gennemtestede moduler

Et kæmpe netværk af Magento-udviklere verden over, bygger videre på Magento fundamentet, og levere derfor et utal af muligheder for en unik Magento-løsning. Derfor er antallet af special-udviklede moduler på et globalt plan. også enormt omfattende. For os er det dog nødvendigt, at kigge på modulernes kvalitet, og om de er brugbare til det danske marked eller specifikke kunder. Oftest udvikler vi vores egne moduler, for at få både geografi, funktioner og generel optimering til at gå op i en højere enhed – standard er langt fra altid den bedste løsning.
De fleste af vores moduler er gennemtestede og optimeret gennem en årrække, så vi ved at de præsterer og konverterer optimalt. Dog kan der være til rettelser, som vil give mening i forhold til webshoppens karakter eller målgruppe, så implementere vi disse, og tester endnu engang.


Få udviklet et Magento modul


S+H Magento 2 moduler

Vores team af dedikerede Magento-udviklere, har tilegnede sig en lang række af Magentos certificeringer, og har derved bevist, at de ikke kun formår at udvikle moduler, men også at de generelt har et indgående kendskab til Magento 2, og derfor forstår sig på den bedste kodepraksis, også når de udvikler moduler.
Vi udvikler moduler, der er tilpasset din forretning. Vi imødekommer din forretnings krav. Vi koder i en kvalitet på linje med Magentos standarder. Når vi bygger, renoverer eller laver en tilbygning til din Magento webshop, så gør vi alt for at sikre, at du bliver mødt af et resultat, der er 100% klar til brug, og konverteringsoptimeret – Professionelle, salgsorienteret og procesoptimerende moduler.
Vi bygger tredjeparts integrationer, der kan frigive arbejdstid, og lette din hverdag eller skabe sammenhæng mellem din webshop og sociale medier.
De moduler vi ikke allerede har udviklet, skræddersyer vi selvfølgelig gerne til dig.


Vores modul-service:

 • Udvikle nye funktioner eller nye dele
 • Extensions af funktioner til eksisterende moduler
 • Implementere nye funktioner i backend eller frontend
 • Drift og vedligehold af eksisterende moduler
Flere store views i ét
Bevæger din forretning sig i flere retninger - måske både B2B og B2C eller med flere forskellige domæner i forskellige lande. Administrer det hele fra én backend.
E-Commerce sværvægter
Mange af verdens største virksomheder, benytter Magento 2. Kom i fint selskab med Coca-Cola, Volvo, Nike og mange flere globale brands.
Uendelige muligheder
Magentos modulérbare struktur gør, at du ikke behøver lade dig begrænse af systemet. Lad blot fantasien få frit spil.

Magento 2 webshop med de mange muligheder

Implementeringen af tredjeparts integrationer, kan sparer dig for megen tid, og frigive ressourcer til andre dele af din forretning.

Fra start til slut af udviklingsprocessen, udvælger vi, i samarbejde med dig, altid de løsninger, der giver mening for dig.

Det perfekte samspil opstår, når dine behov besvares direkte med en unikt tilpasset løsning. Vi dækker alle dine behov, uden at smører unødigt tykt på. Med dit nye Magento-maskineri, har du mulighed for at sammenstrikke yderst komplekse prisstrukturer, hvor du selv definerer et automatisk ”regelsæt”, som kun udløses ved en konkret adfærd hos den besøgende.


Store Views samlet ét sted

Med multi-shop funktionalitet, får du mulighed for flere Store Views, fra én og samme Backend. Derved bliver det nemt for dig at administrere fleres webshops. Eksempelvis, hvis din shop opererer udenfor DK’s grænser ,eller både henvender sig til B2C og B2B. Alt fra indhold til udvikling deles derved automatisk mellem de forskellige dele af din onlinetilstedeværelse, og sparer derfor for dobbeltarbejde. Synkronisering af lagerbeholdning, produktændringer med mere, sker eksempelvis helt automatisk.


Magento 2 webshop

Expansion?

Du fastsætter nemt valuta og forskellige fragtpriser i din Magento Backend, så du nemt kan drive webshop på tværs af landegrænser. Denne del af systemet, er i høj grad årsagen til den omspændende globale popularitet. Hos Skovborg + Høgh, oversælger vi hverken vores produkter eller ydelser, og derfor erkender vi også blankt, at de fleste nyopstartede webshops bør give sig i kast med en anden webshopløsning end Magento 2. Har du derimod allerede en succesfuld forretning, som bør udbygges, så kan det være en Magento-shop, er et naturligt skifte for dig.


Ombygning?

Lad os bygge videre på eksisterende Magento 2 webshop, så den ledsager din forretnings vækst på smukkeste vis. Vi har stor erfaring med udvidelse af Magento webshops, som eksempelvis skal have ny funktionalitet eller design.

viden om
E-handel
19.01.2022
Af Anne Schøller
3 m. 17 s.
Hjælp til hastigheds
optimering

En af de største konverteringsdræbere på webshops, kan oftest kædes direkte eller indirekte sammen med shoppens hastigheder – eller nok nærmere manglen..

07.09.2021
Af Anne Schøller
2 m. 40 s.
Seo kan være en
lukrativ strategi

Man kan ikke komme uden om, at Google, i mange henseender sætter dagsordenen for dit virke, når du er webshop-ejer. Har du..

26.08.2021
Af Anne Schøller
4 m. 3 s.
Er dit nyhedsbrev en fuldtræffer

Ad hvilke veje bevæger din markedsføring sig? Går den overhovedet? Måske den blot lister sig afsted eller drøner derudad? Vejenes beskaffenhed, er..

30.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 55 s.
Flyt din forretning
online

Måske står du og vakler imellem om du skal forsøge dig, som online købmand, og flytte din fysiske forretning ind på den..

22.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 38 s.
Tips til gode
kategoritekster

Kategoritekster til webshops og hjemmesider Selvom man ikke kan skære alle webshopejere over én kam, så ser man desværre, at mange ikke helt er kategoriteksters..

22.06.2021
Af Anne Schøller
3 m. 50 s.
Lovlig cookie
løsning

Lovgivningsstof kan godt være noget langhåret, hvis man ikke har en oprigtig interesse for det. Vi giver derfor cookielovgivningen, en gratis studsning,..

21.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 14 s.
Undgå duplicated content

Hvor ofte læser du den samme bog to gange? Mit gæt er, at de fleste kun læser samme bog én gang –..

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT