Magento webshop

Magento 2

… parat til en hel jordomrejse

Søger du en E-Commerce platform med præstationsevner, der rækker både vidt og bredt – så anbefaler vi, at du vælger en Magento webshop. Er du ambitiøs omkring din digitale forretning og har du for nuværende eller i nærmeste fremtid planer om at ekspanderer ud over Danmarks grænser, så er Magento 2 med sikkerhed den rette vej at gå.

I samarbejde med Skovborg + Høgh, får du en unik og personlig E-Commerce platform, med uanede muligheder. Magento, er et open-source CMS-system, der er designet med henblik på, at din forretning nemt skal kunne skaleres med samme hastighed, som din forretning, eller dine drømme tillader det.

 

Succesfuld Magento webshop

Magento, er en af verdens mest benyttede webshop-platforme, og tendensen på den globale E-Commerce scene, er også, at flere og flere virksomheder vælger en Magento-løsning – og med stor succes. Skovborg + Høgh, guider dig trygt igennem en udviklingsproces, fyldt med alverdens muligheder, så du ender med en shop, der matcher alle dine behov.

Vi udvikler og tilpasser, så du får en funktionsrig webshop, med stor fleksibilitet, og som er nem at udvikle videre på, så den kan følge dig på din videre færd.

Magentos helt store force ligger i systemets mange muligheder for avanceret strukturer ift. både kundeinddeling og prisdifferentiering samt muligheden for flere store views i en samlet backend.

Certificeret Magento webbureau
Magento webshop

Erfaren Magento-udvikling

Magento kan mere, men kræver også dertil mere end mange andre webshop-platforme. Længere udviklingsprocesser, erfaring og kompetencer hos udvikleren, er derfor også helt afgørende for det resultat, du kan forvente i sidste ende. Skovborg + Høgh, har en professionel tilgang til formgivningen af Magento webshops, og vi forstår at indsnævrer det meget komplekse CMS-system til en overskuelig pulje, indeholdende de funktioner, som netop du har brug for.

Visuelt er du, hverken bundet til templates eller plugins, vi bygger ud fra din egen helt frie fantasi – eller vores. Som udgangspunkt, er der ingen begrænsninger i Magento. Vi er dog af den overbevisning, at alt du finder på din nye shop skal give mening for dig og din forretning. Det flotte design kombinerer vi med lækre integrationer, så du nemt kan få overblik over al den værdifulde data din forretning måtte rumme.

Vi giver dig selvfølgelig en tryg og god opstart med din nye webshop, og derfor gennemgår vi alle de funktioner, som du får brug for i din Magento Backend, med dig, inden shoppen lanceres. Præcis ligesom Magento er mere komplekst, at udvikle i end tilfældet er ved eksempelvis, WooCommerce, så er backenden det ligeså.

Ansku din nye Magento webshop, som din tætteste samarbejdspartner, og stil krav og forventninger herefter. Vi udvikler og skaber værdien, der gør din webshop, til langt mere end et udstillingsvindue.

 

Magento løsning

Flere store views i ét
Bevæger din forretning sig i flere retninger - måske både B2B og B2C eller med flere forskellige domæner i forskellige lande. Administrer det hele fra én backend.
E-Commerce sværvægter
Mange af verdens største virksomheder, benytter Magento 2. Kom i fint selskab med Coca-Cola, Volvo, Nike og mange flere globale brands.
Uendelige muligheder
Magentos modulérbare struktur gør, at du ikke behøver lade dig begrænse af systemet. Lad blot fantasien få frit spil.

Magento 2 webshop med de mange muligheder

Implementeringen af tredjeparts integrationer, kan sparer dig for megen tid, og frigive ressourcer til andre dele af din forretning.

Fra start til slut af udviklingsprocessen, udvælger vi, i samarbejde med dig, altid de løsninger, der giver mening for dig.

Det perfekte samspil opstår, når dine behov besvares direkte med en unikt tilpasset løsning. Vi dækker alle dine behov, uden at smører unødigt tykt på. Med dit nye Magento-maskineri, har du mulighed for at sammenstrikke yderst komplekse prisstrukturer, hvor du selv definerer et automatisk ”regelsæt”, som kun udløses ved en konkret adfærd hos den besøgende.

Med multi-shop funktionalitet, får du mulighed for flere Store Views, fra én og samme Backend. Derved bliver det nemt for dig at administrere fleres webshops. Eksempelvis, hvis din shop opererer udenfor DK’s grænser ,eller både henvender sig til B2C og B2B. Alt fra indhold til udvikling deles derved automatisk mellem de forskellige dele af din onlinetilstedeværelse, og sparer derfor for dobbeltarbejde. Synkronisering af lagerbeholdning, produktændringer med mere, sker eksempelvis helt automatisk.

Magento 2 webshop

Expansion? Du fastsætter nemt valuta og forskellige fragtpriser i din Magento Backend, så du nemt kan drive webshop på tværs af landegrænser. Denne del af systemet, er i høj grad årsagen til den omspændende globale popularitet. Hos Skovborg + Høgh, oversælger vi hverken vores produkter eller ydelser, og derfor erkender vi også blankt, at de fleste nyopstartede webshops bør give sig i kast med en anden webshopløsning end Magento 2. Har du derimod allerede en succesfuld forretning, som bør udbygges, så kan det være en Magento-shop, er et naturligt skifte for dig.

Ombygning? Lad os bygge videre på eksisterende Magento 2 webshop, så den ledsager din forretnings vækst på smukkeste vis. Vi har stor erfaring med udvidelse af Magento webshops, som eksempelvis skal have ny funktionalitet eller design.

Magento 2

Hosting af Magento Webshop

Et kraftigt, men tungt Magento-maskineri, kører bedst på et velanlagt underlag. Så investerer du i en imponerende og flot forkromet Magento-shop, så bør indkørslen matche denne. Hastigheder er afgørende for, både dine besøgendes oplevelse, men Google elsker ligeledes en Magento-maskine, som når hurtigt op i fart. Kravene til din Magento-hosting, er ikke til at overse. Spild derfor ikke dine ambitioner eller din shop på gulvet, fordi du sparede på hosting-udgiften. Vores servere er selvfølgelig opbygget, så vores kunders forretning altid ligger helt optimalt på vejen. Under de rette vilkår vil din Magento webshop præsterer helt fantastisk.

viden om
E-handel
19.01.2022
Af Anne Schøller
3 m. 17 s.
Hjælp til hastigheds
optimering

En af de største konverteringsdræbere på webshops, kan oftest kædes direkte eller indirekte sammen med shoppens hastigheder – eller nok nærmere manglen..

07.09.2021
Af Anne Schøller
2 m. 40 s.
Seo kan være en
lukrativ strategi

Man kan ikke komme uden om, at Google, i mange henseender sætter dagsordenen for din forretning, når du er webshop-ejer. Har du..

26.08.2021
Af Anne Schøller
4 m. 3 s.
Er dit nyhedsbrev en fuldtræffer

Ad hvilke veje bevæger din markedsføring sig? Går den overhovedet? Måske den blot lister sig afsted eller drøner derudad? Vejenes beskaffenhed, er..

30.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 55 s.
Flyt din forretning
online

Måske står du og vakler imellem om du skal forsøge dig, som online købmand, og flytte din fysiske forretning ind på den..

22.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 35 s.
Tips til gode
kategoritekster

Kategoritekster til webshops og hjemmesider Selvom man ikke kan skære alle webshopejere over én kam, så ser man desværre, at mange ikke helt er kategoriteksters..

22.06.2021
Af Anne Schøller
3 m. 50 s.
Lovlig cookie
løsning

Lovgivningsstof kan godt være noget langhåret, hvis man ikke har en oprigtig interesse for det. Vi giver derfor cookielovgivningen, en gratis studsning,..

21.06.2021
Af Anne Schøller
2 m. 14 s.
Undgå duplicated content

Hvor ofte læser du den samme bog to gange? Mit gæt er, at de fleste kun læser samme bog én gang –..

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT