dao Magento 2 Modul

Modul til dao

Godmorgen med pakkeomdeling

Nye veje til mere automation

I årevis har dao leveret morgenaviser og magasiner til danskerne, nu kan de også tage mindre pakker med på deres nattelige rute. Dao tilbyder levering om natten og i de tidlige morgentimer, derudover leverer de alle ugens dage året rund, så dine kunder kan få deres ordre selvom det er weekend eller helligdag.

Fleksibiliteten og muligheden for at vågne op til en leveret pakke foran døren, er måske noget dine kunder vil elsker. Hvis du har en Magento 2 webshop, og ønsker at benytte dao som fragtleverandør, så kan vi hjælpe dig med modulet, der kan muliggøre dette. Husk dog at brugen af et dao modul også kræver en forudgået aftale indgået med dao.

Hvad kan et dao Magento 2 modul fra S+H?

Vores Magento modul, kan integrere din webshop med dao og sikrer en god brugeroplevelse for dine kunder. Magento modulerne udviklet af Skovborg + Høgh, costum udvikles fra bunden, testes og optimeres løbende. Derved kan vi garantere dig, at vores moduler er brugervenlige og brugbare på alle typer af Magento webshops.

Dao Magento modulet, er ikke kun konverteringsoptimeret, det kan også spare dig for en masse arbejdstid, da modulet automatiserer selve processen med at generere pakkelabels og overfører forsendelsesinformationen direkte til dao. Denne proces vil dine kunder ikke blive en del af, men du vil kunne spare masser af tid på den daglige ordrebehandling.
Dine kunder vil dog i checkout blive præsenteret for daos leveringsformer herunder:

  • daoHOME – dao Direkte (Maks. pakkevægt: 3 kg og maks. mål: 40x30x12 cm.)
  • daoSHOP (Maks. pakkevægt: 20 kg og maks. mål: 50x50x50 cm.)
dao modul til Magento 2
dao modul til Magento 2

Vælger kunden at benytte sig daoSHOP, så vil de blive præsenteret for en liste med de pakkeshops muligheder, der geografisk er nærmest, det indtastede postnummer.

Efter ordreafgivelse vil pakkelabel blive genereret automatisk, og du skal herefter blot udskrive denne. Informationerne om pakken vil blive sendt direkte til dao. Ved at frigøre dig for den manuelle indtastning af pakkelabels, nedsættes fejlmarginen på forkerte adresse oplysninger betragteligt, hvilket også kan spare dig for en del penge.

Checkout med et dao Magento 2 Modul

Vores dao modul til Magento 2, er kun ét af de moduler vi, hos Skovborg + Høgh har udviklet, så måske vi har andet på hylderne, som kunne friste i din modul-godtepose.

Fælles for alle moduler vi udvikler, er at de alle er udviklet af vores egne udviklere, og derfor skræddersyet ift. hvad vi mener, er den optimale løsning i forhold til både funktion og UX design. Vi benytter, hverken leverandører eller tredjepartsløsninger – du får altså et 100% Skovborg + Høgh modul.

Fordelene ved, at vi selv laver vores moduler, kommer også sig til gavn; priserne på vores moduler tillægges ikke ekstra for fordyrende mellemled, vi kender modulet dybt ned i koderne, og derfor kan vi nemt fejlfinde og optimere modulet, hvis behovet måtte opstå.

Skal du have posen med de lækreste blandede modul-bolcher, så har vi blandt andet også udviklet en konverteringsoptimeret one-step checkout, som modul og flere fragtmoduler til Bring, GLS og Shipmondo.
Skal du have hjælp til at få modulerne til at virke, så tager vi selvfølgelig også gerne, og løfter denne opgave.

Tilbyd tidlig morgenlevering
dao leverer pakker om natten og i de tidliger morgentimer, alle dage, året rundt. Tilbyd derfor dine kunder at vågne op til deres pakke.
Testet og optimeret
Vores dao modul er udviklet af vores egne certificerede Magento 2 udviklere, og er gennemtestet og løbende optimeret
Automation der skaber værdi
Du kan nemt håndtere dit nye dao modul i din Magento 2 administration, og derved lette hverdagen
Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT