GLS Magento 2 Modul

Modul til GLS

-skab nye forbindelser

Når automation flytter ordre og arbejdstid

Du skal se dig om efter et GLS Magento 2 modul, hvis du ønsker;

  • At give dine kunder valgmuligheder ved brug af GLS herunder PakkeShop. Modulet vil præsentere dine kunder for PakkeShops i nærheden af det specifikke postnummer, som kunden indtaster.
  • At sparer en masse arbejdstid, og i stedet bruge den andet steds end på tastearbejde. Modulet gør ordrebehandlingerne og arbejdet med pakkelabels meget lettere, da der automatisk vil blive genererer fragtlabels for den afgivne ordre.

Webshopejer benytter ofte en række forskellige fragtløsninger, og en af de største på det danske speditionsmarked, må siges at være GLS. Vores GLS fragtmodul giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder, at få leveret deres ordre med GLS. Modulet strømliner en række processer og forbedre den overordnede brugeroplevelse.
Vores GLS fragtmodul er udviklet specifikt til Magento 2, og gør derfor brug af en masse af de smarte funktioner er iboende i systemets opbygning. Vores udviklere har bygget modulet op fra bunden, og vil derfor også kunne udbygge det, hvis du står og mangler en feature eller, der er andet du ønsker ændret. Da vores modul ikke købes af en underleverandør, gør prisen skarp og brugen fleksible.

GLS modul til Magento 2
GLS modul til Magento 2

GLS modul med mange funktioner

Magento 2 moduler, har den fordel, at det nemt, hurtigt og billigt kan blive en værdiskabende faktor for din virksomhed.
GLS-modulet fra Skovborg + Høgh kan frigive værdifuld arbejdstid for dig og dine medarbejdere. Blandt andet muliggør modulet, at du kan udskrive labels direkte fra din Magento administration og endda udskrive flere ordre samtidig. En automation, der ikke kun er tidsbesparende, men som også kan reducere antallet af fejlforsendelser ret betragteligt.
GLS Modulets mange fordele:

  • Forbinder din webshop med GLS – Automatisk oprettelse af forsendelser via CSV-fil
  • Du kan oprette forskellige fragtsatser for forskellige lande
  • Opret selv fragtmetoder og priser i Magento admin. Gængse GLS forsendelsesmuligheder – PakkeShop, Privat, Erhverv.
  • PakkeShop muligheder oplistes for kunden, og den nærmeste foreslås
  • Definér grænser for fri fragt ift. Magentos eget komplekse prisregelsystem som ved kurvens værdi opnås eller som udløses ved køb af konkrete produkter.
  • Fuldt integreret med Magentos øvrige forsendelsesmetoder – herunder rabatkoder, der udløser fri fragt – med mulighed for at tidsbegrænse ifm. Fragtkampagner.
  • Pakkenummer og tracking link (Track & Trace) formidles via GLS

Vi leverer et færdigt, køreklart og gennemtestet modul, som en lang række af shops allerede benytter sig af i dag. Du kan evt. kombinere med vores one step checkout modul, så er du nemlig sikret et konverteringsoptimeret setup
Har du et ønske til et Magento 2 modul eller bøvler du med at installerer et modul på din Magento 2 webshop, så hjælper vi dig også gerne med dette.

Auto genererede labels
Når kunden placerer en ordre på din webshop, så genereres en pakkelabel automatisk - klar til at udskrive.
Velkørende checkout
Vores GLS modul har en meget intuitiv brugergrænseflade ift. valg af leveringstype og valg af pakkeshop.
Let administration
Overblikket over priser, fragtmuligheder og mere, kan du kontrollere direkte i din Magento 2 administration.
Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT