Bring Magento 2 Modul

Modul til Bring

Topklasse levering i Norden

Bring Magento 2 modul udviklet med ekspertise

Bring er en af førende leverandører af pakker i Norden, og i Danmark, er de yderst konkurrencedygtige på prisen, hvilket kan komme både dig og dine kunder til gode. Vælg et modul til din Magento 2 webshop, som integrerer denne med Brings services og automatisér samtidig en stor del af den daglige ordrehåndtering.

Vores Magento moduler tager altid udgangspunkt i best practice på området og konverteringsoptimeres og testes, så du ved, at du altid får en brugbar og fremtidssikret løsning, når du bestiller et modul hos os. Det samme er sig selvfølgelig gældende, når det kommer til Bring modulet, som er kodet af vores Magentocertificerede udviklere.

Bring flere muligheder i spil med et Magento modul

Vi har specialiseret os i e-commerce løsninger – vi udvikler derfor både meget komplicerede og costum kodet, der speciallaves til en konkret problemstilling, men ligesom LEGO, så modulerer vi også byggeklodser, der når de sammensættes, kan nå helt nye højder inden for e-commerce. Et udpluk af disse byggeklodser, har vi skabt, så de kan bruges og samles på forskellige måder, hvilket betyder at langt de fleste webshops kan benytte dem som løsninger i deres shops opbygning – i form af et Magento modul

Magento modulet til Bring understøtter Magentosystemets mange prismuligheder og regelsæt, der gør dig i stand til; at tilbyde gratis fragt på udvalgte produkter, udløser fri fragt, når kurvens samlede beløb rammer pre-defineret niveau eller definere forskellige priser ud fra landekoder.

Bring modul til Magento 2
Bring modul til Magento 2

Hvad kan Bring modulet til til Magento 2?

Vores modul til Bring har ligesom to vigtige perspektiver som det imødekommer, det ene er at gøre administrationen nemmere for dig, den anden er brugeroplevelsen som modulet levere til din kunder på webshoppen.

Alt dét, modulet vil betyde for dig:

  • Sender automatisk en CSV med kundens oplysninger til Bring
  • Opret selv fragtmetoder og priser i Magento admin. Gængse Bring forsendelsesmuligheder – PakkeShop, Privat, Erhverv.PakkeShop muligheder oplistes for kunden, og den nærmeste foreslås
  • Du vil sparer tid og penge
  • Du er i fuld kontrol over ordre og fragtpriser, som du kan administrere direkte i din Magento backend. Du styrer processen.

Kundens oplevelse:

  • Definér grænser for fri fragt ift. Magentos eget komplekse prisregelsystem som ved Kurvens værdi opnås eller som udløses ved køb af konkrete produkter.
  • Fuldt integreret med Magentos øvrige forsendelsesmetoder – herunder rabatkoder, der udløser fri fragt – med mulighed for at tidsbegrænse ifm. Fragtkampagner.
  • Pakkenummer og tracking link (Track & Trace) formidles via Bring
Bring flere valgmuligheder i spil
Bring er konkurrencedygtige på priserne - måske du får mulighed for at tilbyde dine kunder billigere fragt
UX oplevelsen lige i øjet
Vores Bring modul kombinerer automation med optimalt UX design
Gør hverdagen nemmere
Du vil opleve en god tidsbesparelse ved at automatiserer fragtløsningen
Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT