Shipmondo Magento 2 Modul

Modul til Shipmondo

Ét ocean af fragtmuligheder

Fragtmodul med format

Saml al fragt i ét enkelt modul – du selv kontrollere selv 100% udbuddet af disse.Med et fragtmodul til Shipmondo, får du et bredt udvalg af transportørmuligheder, heriblandt nogle af de største nationale og internationale aktører.

Derved kan du præsentere mange forskellige fragtløsninger til dine kunder, uden at du selv skal ud og forhandle aftaler med hver og én. Dine priser for fragt afhænger af Shipmondos indgåede fragtaftaler med fragtleverandørerne. og derfor ikke behøver samme store forsendelses volumen, som ellers er nødvendigt for at lande de gode prisaftaler.

Du fastsætter selv, hvilken pris du opkræver for hver enkelt specifikke ordre, herunder også om, der et minimumsbeløb, der udløser fri fragt eller om der skal gælde varierende priser på forskellige produkter. Med vores modul, kan du angive en lang række prisregler direkte i din Magento 2 backend.

Komplet løsning til din hverdag

Sæt fart på hverdagen med en komplet og automatisk løsning fra Shipmondo, og spar tid på ordrehåndtering. Et hurtigere arbejdsflow vil give dig en besparelse i både tid og penge, som du kan vælge at lægge andetsteds. Shipmondo Magento 2 modulet, vil automatisere en række arbejdsprocesser, så som fragtbooking, afsendelse af ordre information og generering af labels.
Forbind din webshop med Shipmondo – få en nemmere ordrehåndtering med en komplet pluk og pak løsning. Hurtig løsning
Sæt fart på hverdagen med en komplet og automatisk løsning, og spar tid på ordrehåndtering.

Vores modul til Shipmondo er skabt af vores Magento 2 certificerede udviklere, og derved får du en modulløsning, som hverken bygger leverandører eller eksisterende moduler. Modulet er udviklet, så det er nemt at administrere i din Magento Backend. Derudover er frontend tilvalget af fragtleverandører designet, til at opnå den bedst mulige brugeroplevelse for dine kunder.

Shipmondo modul til Magento 2

Fordelene ved et Shipmondo Magento 2 modul fra S+H

  • Fleksible fragtregler – Du kan benytte dig af Magento administrationen til at fastsætte prisen på fragten både til indland og til andre lande, som understøttes af Shipmondos fragtaftaler.
  • Lav variable prisregler ift. ordreværdi, indløst rabatkoder m.v
  • Udskriv pakkelabels fra din Magentoadministration
  • Overfører automatisk kundedata til Shipmondo
  • Dine pakkelabels genereres ud fra ordreafgivelsen, og du skal blot trykke print
  • Kunden modtager Track and trace nummer fra Shipmondo
Shipmondo Magento 2 modul

Et Shipmondo modul giver dine kunder mange muligheder

Vælger du Shipmondo, som din fragt-partner, så vil du kunne give dine kunder en lange række muligheder for levering af deres ordre, og derved frihed til selv at vælge. Dette er en service, som for mange kunder, kan være afgørende for, om de placerer deres ordre eller efterlader en fuld ”indkøbskurv”.

Med vores modul, vi dine kunder bliver præsenteret for deres fragtmuligheder, samt en liste med udleveringssteder, genereret ud fra det indtastede postnummer, hvis de ønsker lokal afhentning.

Nogle af de mest populære fragtleverandører, Shipmondo understøtter:
(transportører/lande)

  • PostNord (DK, SE, NO, FI, AT, BE, LT, EE, NL, DE, LU, LV, FR)
  • GLS (DK, SE)
  • dao (DK)
  • Bring (DK, NO, FI, SE)

Da vi ikke benytter os af en tredjepartsløsning, kan vi altid være skarpe på prisen samt løse eventuelle udfordringer med modulet relativt hurtigt. Ønsker du hjælp til opsætning af modulet, så kan vi selvfølgelig også hjælpe med dette. Ønsker du særlige tilpasninger til pasninger til modulet, så lad os høre mere om dine ønsker og behov.

For at benytte dette modul kræves det, at du indgår en aftale med Shipmondo, og anvender deres system til udskrivning af pakkelabels.

Giv dine kunder frihed til at vælge
Shipmondo samler alle de mest populære fragtleverandører i én løsning
God brugeroplevelse
Vores modul er testet og optimeret ift. den digitale forbruger
Spar tid og penge
Saml en lang række af hverdagens arbejdsopgaver i én Shipmondo løsning
Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT