Serviceaftale

Tegn en serviceaftale

… En lille pris for tryghed


Har du, i tilfælde af forlis på rejsen, husket at pakke redningsvesten, så din forretning altid holdes oven vande?

Skovborg + Høgh, udruster dig gerne med al det fornødne sikkerhedsudstyr, du har brug for på din digitale færd. En serviceaftale hos os, betyder at du hverken behøver bekymre dig om drift eller vedligehold af din webshop eller hjemmeside. Vi opgraderer dig til tryghed på 1.klasse, helt uden tillæg.

Du slipper for manglende nattesøvn eller uforudsete ekstra udgifter, der kan finansiere erhvervelsen af kompetent nødhjælp, når ulykken indtræffer.

Du kan derimod nemt kontakte Skovborg + Høgh – arbejdet vi udfører, er inkluderet i din serviceaftale til en lav månedlig ydelse.

Serviceaftale sikkerhed

 

Hosting toppes af med serviceaftale

Skal vi kort beskrive vores serviceaftale, så kan denne kendetegnes som ”glasuren” på toppen af din Skovborg + Høgh løsning. Når vi udvikler eller hoster for dig, er du hverken bundet eller tvunget til, at tegne en serviceaftale, men resten af kagen, smager nu bare dét mere delikat med lidt ekstra lækkerhed på toppen.

Ja, vi ved godt, at en serviceaftale måske mest af alt, er noget du tegner på din bil eller cykel. En aftaler du tilvælger for, at du kan føle dig tryg, og for ikke at blive tynget af store uforudsete udgifter. Vi mener dog, at din digitale forretning fortjener samme omtanke, om end ikke en endnu højere grad af tryghed end dit transportmiddel.

Har du, i tilfælde af forlis på rejsen, husket at pakke redningsvesten, så din forretning altid holdes oven vande?

Skovborg + Høgh, udruster dig gerne med al den fornødne sikkerhedsudstyr, til din digitale færd. En serviceaftale hos os, betyder at du hverken behøver bekymre dig om drift eller vedligehold af din webshop eller hjemmeside. Vi opgraderer dig til tryghed på 1.klasse helt uden tillæg.

Du slipper for manglende nattesøvn eller ekstra økonomiske udgifter, der kan finansiere erhvervelsen af kompetent nødhjælp, når ulykken indtræffer.

Du kan derimod nemt kontakte Skovborg + Høgh – arbejdet vi udfører, er inkluderet i din serviceaftale til en lav månedlig ydelse.

 

Hosting toppes af med serviceaftale

Skal vi kort beskrive vores serviceaftale, så kan denne kendetegnes som ”glasuren” på toppen af din Skovborg + Høgh løsning. Når vi udvikler eller hoster for dig, er du hverken bundet eller tvunget til at tegne en serviceaftale, men resten af kagen, smager nu bare dét mere delikat med lidt ekstra lækkerhed på toppen.

Ja, vi ved godt, at en serviceaftale måske mest af alt, er noget du tegner på din bil eller cykel. En aftaler du tilvælger for, at du kan føle dig tryg, og for ikke at blive tynget af store uforudsete udgifter. Vi mener, at din digitale forretning fortjener samme, om end ikke en endnu højere grad af tryghed end dit transportmiddel.

Serviceaftale sikkerhed

En service indeholder:

 • Support + 24/7 nødsupport
 • 1.klasses hosting i redundant setup
 • Back-up hver time
 • Lagring af back-up i 6 mdr.
 • Løbende opdatering og vedligehold
 • Overvågning døgnet rund
 • Gratis udskiftning af indhold
 • Mail-hotel – ubegrænset antal konti
 • Anti-hacking
 • Driftsikker med høj oppetid
 • Lynhurtige servere
Serviceaftale

En serviceaftale med opdateringer

Med en serviceaftale, holder vi din hjemmeside eller webshop opdateret med de nyeste system-versioner. Du slipper derved for at huske på at opdaterer plugins, selve CMS-systemet m.v. Uden de rette opdateringer, er dit website sårbart og derfor nemmere at inficerer med skadeligt indhold.

Skovborg + Høgh, sørger desuden for et hosting setup med en høj sikkerhed, hvor vi scanner al data for både virus og malware, hver eneste nat, og opsnapper potentielle risiko inden de udvikler sig til en regulær trussel. På den måde sikrer vi, at vi kan forsvarer din digitale-fæstning bedst muligt.

Skulle fjenden, imod forventning, trænge ind bag jeres linjer, så beskytter vi din data, i én sådan grad, at vi altid kan genskabe din shop eller side, da vi lagrer al data som backup på en ekstern lokation. Indeholdt i vores service aftale, er både backup 6 mdr. tilbage, samt rensning eller genetablering af website – hvis din side skulle være blevet inficeret. Samme service tilbydes som en del af serviceaftalen, hvis uhensigtsmæssige ændringer på siden skulle finde sted, som resultat af eksempelvis vores menneskelige fejl.

 

Lad os holde øje med din forretning
… for en sikkerheds skyld

For at opretholde den højeste mulige driftssikkerhed for vore kunder, så overvåger vi altid deres digitale-forretning – døgnet rundt, hele året. Vi står derved klar til at reagerer, hvis der skulle ske uregelmæssigheder på din hjemmeside eller webshop.

Du behøver derfor hverken spekulerer på, eller tjekke op på din forretning i tide og utide. Det gør vi helt automatisk for dig, og skulle der ske et nedbrud eller andet, så alarmeres en af vores medarbejdere herom, så vi kan få rettet op på fejlen hurtigt.

Skovborg + Høgh, holder både et skarpt øje med teknikken, der ligger bag din side, men også med din sides oppetid, så du altid er kontinuerlig og stabilt, godt kørende

Overvågning 24/7
Vores setup notificerer os, hvis aktiviteten på din hjemmeside eller webshop kører unormalt. Bl.a. derved kan vi sikrer en ekstrem høj oppetid.
Telefonisk Support
Kontakt os, når din webshop eller hjemmeside driller. I hele kontorets åbningstid, er denne service ganske gratis. Udenfor åbningstid opkræves tillæg.
Backup hver time
Vi tager en kopi af din online-forretning, hver eneste time, og opbevare dem i 6 mdr. Hver nat tager vi derudover backup til en ekstern server.

Fri teknisk support og rettelser af indhold

Føler du, at det hele brænder lidt på, eller har du rettelser til dit indhold? Vi er altid kontaktbare!

Ringer eller skriver du til os inden for vores kontors åbningstid, så løser vi alle dine problematikker vedr. vedligehold eller tekniske udfordringer omkring din shop eller side – helt uden ekstra omkostninger. Det samme er sig gældende, hvis du ønsker at få opdateret indholdet på din side. Indholdsændringer bestræber vi os altid på at have færdigudført maksimalt 24 timer, efter din forespørgsel er modtaget.

Resten af døgnet, kan vi selvfølgelig også kontaktes – dog opkræves der her tillæg, hvis ikke, der er tale om et nedbrud forudsagte af os eller vores tekniske udstyr.

Din serviceaftale dækker alt vedrørende drift og vedligehold, hvilket gør, at du kan bruge dine ressourcer andetsteds. Du får et alt-inklusiv koncept, så du kan gemme skruplerne vedrørende det tekniske, omkring din webshop eller hjemmeside, langt væk.

Skal du have udviklet nye funktioner eller lign. Så giver vi dig gerne en skarp pris på dette, men udviklingsopgaver er som udgangspunkt ikke inkluderet i serviceaftalen.

 

Skal vi også passe og pleje din hjemmeside eller webshop?
– Derved sikrer du den de allerbedste vækstbetingelser …

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT