Referencer

En Webbureau mixtur af

Skræddersyet materiale

Vores referencer er et øjebliksbillede af, hvor vi har været, og i hvilken retning vi har bevæget os i. Vi er dog altid klar på at udforske ikke-tidligere betrådt territorie. For dig, som er tvivl om, hvilken retning du skal bevæge dig i, eller om du skal udvælge Skovborg + Høgh til dit projekt, vil kunne finde inspiration her.
 • Magento 2
  Juleeventyr.com
  Et mangeårigt samarbejde har resulteret i et nyt internationalt perspektiv for Juleeventyr.com. Dette krævede bl.a. en spritny Magento 2 webshop.
 • WordPress
  Bitten Brun & Co.
  Som strategisk virksomhedsrådgiver, er en WordPress side meget mere end et visitkort.
 • WordPress
  Odense turistbusser
  Hjulene på bussen, skulle hjælpes lidt i gang efter fusionen af en række busselskaber. Vi skabte en ny hjemmeside, visuel identitet og logo.
 • WordPress
  Sachi Sushi
  Sachi Sushi, er en kæde af restauranter med stor succes. De havde brug for en hjemmeside med en Take-away løsning, der kunne håndtere og automatiserer de mange bestillinger, de modtager dagligt.
 • Magento 2
  Martinez Wardrobe.com
  En lækker og luksuriøs webshop i Magento 2 blev det perfekte match for Martinez Wardrobe.
  En ny platform for pre-loved luksusbrands.
 • WordPress
  Maxtel
  Maxtel.dk er personlig erhvervstelefoni i øjenhøjde. Vi udviklede en ny WordPress website med udgangspunkt i virksomhedens særegne DNA.
Ingen binding
Du skal kun være kunde hos os, fordi du selv ønsker det. Derfor holder vi kun på dig, så længe du er tilfreds.
Skræddersyet materiale
Vi designer og koder løsninger og materiale, i tråd med dine drømme og visioner.
100% din ejendom
Skulle du ønske at finde nye græsgange til din hjemmeside/webshop, så får du alt kodearbejde, data mv. med dig - vi udfører blot arbejde på din ejendom, ikke omvendt.
 • Magento 2
  Justfishing.dk
  Justfishing.dk er stedet for den aktive lyst- eller sportsfisker. For E-commercere er Magento 2 opgraderingen, som mange drømmer om at få på krogen.
 • WooCommerce
  BuusVine.dk
  Hos BuusVine.dk, har man øje for unikke kvalitetsvine - som er som at finde skjulte skatte vin-kammeret.
  Vi ønskede at skænke en WooCommerce shop, der afspejlede familien Buus' passion for de fyldige dråber.
 • Magento 2
  Startist.dk
  Startist er et fortryllende univers udviklet i Woocommerce. Projektet blev ikke ligefrem "trukket op af hatten", men var et resultatet af et næsten magisk samarbejde mellem kunden og os.
 • WordPress
  Væksttur.dk
  Væksttur.dk, er en WordPress hjemmeside produceret som en del af et EU-støttet vækstprojekt for Sjælland og øerne. Siden kommunikere projektets formål og indsatser, så SMV erhverv kan få del af støtten til udvikling af projekter i form af professionel rådgivning.
 • WooCommerce
  Katlaudstyr
  Katlaudstyr.dk, er en webshop, der rummer alt, hvad den passionerede rytter af islandske heste kan begærer. Se hvordan WooCommerce, rummer den populærere nordiske hesterace.
 • WordPress
  Lebua
  Lebua.dk er en massage og velvære klinik i Svendborg. Vi udviklede en hjemmeside, i stil med stedets æstetik, og integration af bookingsystem, så det blev dent at bestille tid til lidt selvforkælelse.
 • WordPress
  Lej en tryllekunstner
  Vores forsøg på at tryllebinde de besøgende på Lej-en-tryllekunstner.dk, blev en realitet med suveræne kodestrukturer og flot grafisk arbejde. Kan du aflurer vores hemmeligheder?
 • WordPress
  Patrick F.
  Med den personlige kok, Patrick F. ved vores side, skulle der skrues op for gryder og pander, så en appetitvækkende Wordpress hjemmeside, kunne simrer vel.
 • Magento 2
  FM Sport.dk
  B2B og B2B, er hos FM Sport, at finde i startopstillingen side-om-side med mange tusinde produkter. Den perfekt sparringspartner, er derfor Magento 2 løsning. Vi giver dig her det korte sammendrag.
 • WordPress
  Lej en klovn
  Vores nok mest grinagtige hjemmeside til dato, har vi skabt i samarbejde med Lej-en-klovn.dk. Vi håber, at de farverige klovnerier, også kan give dig et smil på læben.
Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT