Referencer

En Webbureau mixtur af

Skræddersyet materiale

Vores referencer er et øjebliksbillede af, hvor vi har været, og i hvilken retning vi har bevæget os i. Vi er dog altid klar på at udforske ikke-tidligere betrådt territorie. For dig, som er tvivl om, hvilken retning du skal bevæge dig i, eller om du skal udvælge Skovborg + Høgh til dit projekt, vil kunne finde inspiration her.
 • WordPress
  Sachi Sushi
  Sachi Sushi, er en kæde af restauranter med stor succes. De havde brug for en hjemmeside med en Take-away løsning, der kunne håndtere og automatiserer de mange bestillinger, de modtager dagligt.
 • Magento 2
  Brandshop.dk
  Brandshop.dk er på få år blevet en veletableret online-boutique, fyldt med lækre skønhedsprodukter. Se vores bud på en velduftende Magento 2 løsning med mange fede funktioner.
 • Magento 2
  Justfishing.dk
  Justfishing.dk er stedet for den aktive lyst- eller sportsfisker. For E-commercere er Magento 2 opgraderingen, som mange drømmer om at få på krogen.
 • WooCommerce
  BuusVine.dk
  Hos BuusVine.dk, har man øje for unikke kvalitetsvine - som er som at finde skjulte skatte vin-kammeret.
  Vi ønskede at skænke en WooCommerce shop, der afspejlede familien Buus' passion for de fyldige dråber.
 • WordPress
  Væksttur.dk
  Væksttur.dk, er en WordPress hjemmeside produceret som en del af et EU-støttet vækstprojekt for Sjælland og øerne. Siden kommunikere projektets formål og indsatser, så SMV erhverv kan få del af støtten til udvikling af projekter i form af professionel rådgivning.
 • WooCommerce
  Katlaudstyr
  Katlaudstyr.dk, er en webshop, der rummer alt, hvad den passionerede rytter af islandske heste kan begærer. Se hvordan WooCommerce, rummer den populærere nordiske hesterace.
Ingen binding
Du skal kun være kunde hos os, fordi du selv ønsker det. Derfor holder vi kun på dig, så længe du er tilfreds.
Skræddersyet materiale
Vi designer og koder løsninger og materiale, i tråd med dine drømme og visioner.
100% din ejendom
Skulle du ønske at finde nye græsgange til din hjemmeside/webshop, så får du alt kodearbejde, data mv. med dig - vi udfører blot arbejde på din ejendom, ikke omvendt.
 • WordPress
  Lebua
  Lebua.dk er en massage og velvære klinik i Svendborg. Vi udviklede en hjemmeside, i stil med stedets æstetik, og integration af bookingsystem, så det blev dent at bestille tid til lidt selvforkælelse.
 • WordPress
  Lej en tryllekunstner
  Vores forsøg på at tryllebinde de besøgende på Lej-en-tryllekunstner.dk, blev en realitet med suveræne kodestrukturer og flot grafisk arbejde. Kan du aflurer vores hemmeligheder?
 • WordPress
  Patrick F.
  Med den personlige kok, Patrick F. ved vores side, skulle der skrues op for gryder og pander, så en appetitvækkende Wordpress hjemmeside, kunne simrer vel.
 • Magento 2
  I·KAI·KA
  I·KAI·KA, har ambitioner til at erobrere verden, og derfor skulle de selvfølgelig have en webshop-løsning med mulighed for global ekspansion. Se en Magento-løsning med ren råstyrke og vilje.
 • Magento 2
  FM Sport
  B2B og B2B, er hos FM Sport, at finde i startopstillingen side-om-side med mange tusinde produkter. Den perfekt sparringspartner, er derfor Magento 2 løsning. Vi giver dig her det korte sammendrag.
 • WordPress
  Lej en klovn
  Vores nok mest grinagtige hjemmeside til dato, har vi skabt i samarbejde med Lej-en-klovn.dk. Vi håber, at de farverige klovnerier, også kan give dig et smil på læben.
Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT