BuusVine.dk

Når det hele flasker sig med en

WooCommerce webshop

Nordjysk beskedenhed kan ikke tappes, vi forsøgte derfor i stedet at fylde WooCommerce webshoppen, op med en flot præsentation af Buus' ekspertviden og de eksklusive håndplukkede produkter, som du IKKE finder på hylden, i dit lokale supermarked. À la vôtre, skål, cheers ...

Sluk tørsten

hos BuusVine.dk

De dygtige herrer, bag BuusVine.dk, har i den grad styr på de fyldige og smagfulde druer. Deres viden er enorm, hvilket også betyder, at de har specialiseret sig i en mere unik del af vin-branchen – Feinschmecker vin fra særligt udvalgte mindre vingårde med begrænset antal flasker hvert år.

Indledningsvis arbejdede vi med BuusVine.dks eksisterende webshop, da de henvendte sig med nogle udfordringer de oplevede. Shoppen var langsom, og havde ikke alle de funktioner, som de ønskede. De tegnede en serviceaftale inklusiv hosting hos os, og efter vi fik løftet hastigheden betragteligt, fulgte konverteringerne trop blandt andet også hevet op af annoncering på Google Ads og generel rådgivning omkring konverteringsoptimering.

Facebook annonce
Produktfotos

Drøm om nye græsgange

Nogen tid efter så, BuusVine.dk, behovet for fornyelse, og vi påbegyndte, i samarbejde, udviklingen af en ny aromafyldt WooCommerce Webshop. Vi fik skabt en webshop, med fokus på produkterne og selve vingårdene. Samtidig skulle den gode kundeservice og det håndplukkede udvalg frem i lyset.

Lovgivningen kræver den pop-up med aldersbekræftelse, på alle sider, der sælger alkohol. Denne udviklede vi særligt til BuusVine.dk. En anden skræddersyet funktionalitet vi udviklede til BuusVine.dk, var den automatiske mængderabat, der ændrer varens pris, ved køb af X antal flasker.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT