BuusVine.dk

Når det hele flasker sig med en

WooCommerce webshop

Nordjysk beskedenhed kan ikke tappes, vi forsøgte derfor i stedet at fylde WooCommerce webshoppen, op med en flot præsentation af Buus' ekspertviden og de eksklusive håndplukkede produkter, som du IKKE finder på hylden, i dit lokale supermarked. À la vôtre, skål, cheers ...

Sluk tørsten

i version 2.0

De dygtige herrer bag BuusVine.dk, har i den grad styr på de fyldige og smagfulde druer. Deres viden er enorm, hvilket også betyder, at de har specialiseret sig i en mere unik del af vin-branchen – Feinschmecker vin fra specifikt udvalgte mindre vingårde, som kun producerer begrænsede antal flasker hvert år.

Indledningsvis påbegyndte vi samarbejdet med Hans og Oskar Buus, da de kom til os med en eksisterende webshop, der ikke præsterede som ønsket. Efter en periode, hvor vi optimerede deres shop, gik BuusVine.dk all in, og bad os udvikle en nye WooCommerce shop. Forbedringerne kunne måles direkte på konverteringsraten, og efter nogle år med stor tilfredshed, eksisterede ønsket om et helt nyt design og med endnu flere fede funktioner – så vi gik i gang med aromafyldt webshop til Busvine.dk, og derved en 2.0 fra vores hånd.

Facebook annonce
Produktfotos

Kunsten at sælge gammel vin på ligeså gamle flasker

I den nye webshop, var selve brugeroplevelsen i centrum, og vi skabte derfor et udførlig filtreringssystem, for bedre at guide den besøgende henimod den vin de søger. Herunder valgte vi at inddele vinene ud fra, hvilket måltid vinen skal passe til. Vi implementerede og stylede en Chatfunktionalitet, der både skulle tiltrække sig opmærksomhed og på samme tid, indgå som en naturlig del af det overordnede design. Chatfunktionaliteten skal underbygge oplevelsen, af at handle online kan måle sig direkte med den hjælp, du vil kunne modtage i en fysisk vinhandel, ved at styrke den direkte kommunikationsvej mellem den potentielle kunde og vin-ekspertene hos BuusVine.dk
Vi costum codede temaer, der passer til de forskellige årstider, så brugeren nemt fra backeneden kan ændre imellem tre forskellige farver(gul, rød og grøn), som værende domminerende for shoppens design og brugerflade.

BuusVines markedsføring via Google Ads og Facebook annoncering varetager vi stadig.

Lovgivningen kræver den pop-up med aldersbekræftelse, på alle sider, der sælger alkohol. Denne funktion udviklede vi særligt til BuusVine.dk. En anden skræddersyet funktionalitet vi lavede til BuusVine.dk, var den automatiske mængderabat, der ændrer varens pris, ved køb af X antal flasker.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT