Markedsføring

Et smagfuldt sammenkog af markedsføring

Et kig i krystalkuglen fortæller næppe, hvilke markedsføringskanaler, der vil være de optimale for din forretning. Hos Skovborg + Høgh analyserer vi potentialet i relation til dit "target audience". Vores årti på markedsførings-scenen fortæller os, at den mest effektive markedsføring ofte kombinerer flere kanaler og endda forskellige medier. Alt sammen blandet sammen i en lækker, strategiskfunderet pærevælling. Vi serverer dig gerne en gennemgang af din eksisterende markedsføringsindsats, eller lægger en helt ny strategisk plan.

Dit-firmaregnskab
Appetit
en mærkbar
forskel?

Skab opmærksomhed med enkelte kampagner eller overordnede strategier, hvilket især afhænger af målsætningen, udgangspunktet og budgettet. Det essentielle er, at dit fremstød er gennemtænkt og målrettet. Så kan det sagtens rykke i tilpas sammenlignelig ratio som indsatsen.

Har du appetit på mere, så øg indsatsen, i takt med, at der kommer afkast, samt at du indsamler værdifuld data, om hvad der reelt set er effektfuldt. Hos skovborg + Høgh, tror vi på at mindre virksomheder, bør bruge deres markedsføringsbudget intelligent, frem for at sætte alle sparerpengene på en enkelt hest, så vi på at sprede budgettet ud, og undersøge, hvad der har effekt, og så arbejde videre med dette. På denne måde forbedres og målrettes markedsføringen, så den kan gøre en forskel, selv med de mindre budgetter.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT