Væksttur.dk

Fokus på vækst

i turisterhvervet

Det EU-støttede projekt med navnet "Væksttur", skalle bruge en hjemmeside, der kunne formidle arbejdet med at booste turisterhvervet på Sjælland og øerne. Projektet har til formål at aktiverer både erhvervsliv, innovative projekter og andre aktører, der kan være med til at styrke turismen på Sjælland og de omkringliggende øer. Ønsket er at tiltrække tyske turister uden for højsæsonen, samt aftage en del af de erhvervsturister og andre, som normalt lægger vejen forbi København.

WordPress som afsæt for

EU finansieret projekt

Bag projektet Væksttur.dk, står flere kendte organisationer, der alle arbejder for at fremme turisme og erhvervsliv i specifikke dele af Danmark. Herunder Visit Lolland|falster, Visit Danmark og Destination Sjælland. Alle er de gået sammen i at arbejde for vækst af turisme. Projektet er en del af EU’s initiativ for regionaludvikling.

Projektet arbejde med at støttet lokalt turismeerhverv med rådgivning og sparring, med hjælp for en professionel projektleder og en erfaren forretningsudvikler. Disse rejser rundt til små og mindre virksomheder i landsdelen, på hvad de betegner som “vækstbesøg”. Herefter kan virksomheden indstilles til et egentligt vækstforløb med hjælp for en rådgiver, der finansieres af projektet.

I arbejdet med hjemmeside, var det vigtigt, at den dannede rammerne for en klar formidling af projektets formål og forløb. Hjemmesiden blev derfor bygget op omkring at en kort beskrivelse af formål samt en mere gennemgående projektlinje med hver skridt i forløbet.

webshop
webshop
Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT