Lej en tryllekunstner

Helt magisk

WordPress hjemmeside

Per, havde allerede en hjemmeside, som vi har hjulpet ham med og da han manglede hjælp til en hjemmeside, der kunne præsentere hans tryllekunstner-hverv på fornem vis, faldt valget igen på os. I designet af siden ønskede vi at skabe en oplevelse af magi, der kunne tryllebinde de besøgende.

Tricks i ærmet

Trylleri til enhver lejlighed

Den magiske og nærmest glimtende visuelle identitet, blev understøttet af et logo i direkte tråd med det resterende univers fyldt med tryllestøv. Designet er unikt og skræddersyet, og koden bag ligeså. Booking-formularen, er også costum made, og sender automatiske forespørgslen fra den besøgende videre til Pers mailadresse.

Billederne på alle undersider producerede vi med samme fokus på trylleri og magi, så de passede visuelt ind.

På linje med den grafiske tråd, har vi lavet tryksager til Per. Hans visitkort er eksempelvis trykt i ægte tryllekunstnerstørrelse – nemlig i A6.

Lej En Tryllekunstner WordPress
Reference Lej En Tryllekunstner

Hokus pokus, SEO i fokus

Per havde en klar forståelse for shows og dertil, hvad han gerne ville formidle herom. Han skrev derfor selv teksterne, men senere hen SEO optimerede vi dog disse. I tryllebranchen, er konkurrencen hård, og derfor var det vigtigt for Per, at rangere højt oppe på Google.

Derfor laver vi tilbagevendende link-building for Lej-en-tryllekunstner.dk, så hans placering på Google forbliver helt i top.

Derudover holder vi Per, godt oppe på annonceringsfronten, vi administrerer nemlig hans Google Ads konto.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT