Katlaudstyr

Et Univers

til hesteelskeren

Katlaudstyr.dk, henvendte sig til os, med en klart defineret passion for Islandske heste, og en personlig grafisk tegning af netop dette prægtige dyr. Udgangspunktet for denne WooCommerce Webshop, blev den stolte ganger og brugen af tre gennemgående farver; rød, sort og hvid.

Islænder specialist

shop med passion

Vi designede en webshop med fokus på konverteringsoptimering og særlige små designdetaljer og funktioner, der er i direkte tråd med produktsortimentet, og de besøgende fælles interesse for heste.

I tæt samarbejde med indehaveren af Katlaudstyr.dk, udarbejdede vi oversigt over brands til forsiden. Det gør meget for kunderejsen, at man allerede på forsiden, kan filtrere ud fra brands forbedre oplevelsen for den bevidste selektive hesteejer.

Flere af brands-kategorierne, har vi skrevet længere SEO-tekster til, der løfter shoppen op på Google, når man søger på de konkrete brands, så placeres de godt.

Katlaudstyr WooCommerce Webshop
Katlaudstyr WooCommerce Webshop

Annoncering

Siden lanceringen af denne vrinskende WooCommerce Webshop, har vi stået for al annoncering på Google Ads, Google Shopping og Facebook Annoncering. Siden da, har Katlaudstyr.dk, reddet på en bølge af fremgang, og både konverteringer, ROA og ROI har kun bevæget sig i en positiv retning.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT