Patrick F.

Appetitlig hjemmeside

til din personlige kok

Patrick Fernandez, er en dygtig kok med mange skeer i gryden. Han brygger på at servere dig, lige dét måltid du måtte drømme om. Madglæde kan ikke smages igennem en skærm, men den kan udstråle det, derfor skulle løsningen kunne vække enhver appetit.

Patrick F.- din personlige kok

WordPress anrettet på et sølvfad

Som nyopstartet virksomhed, havde Patrick brug for en overordnet brandstrategi og visuelidentitet. Vi tog udgangspunkt i den personlige relation, fællesskab og madglæde med omtanke. Patrick, er en fin fyr, som altid har fokus på de gæster han bespiser. Vi forsøgte at indfange Patricks, høje serviceniveau med den personlige relation.

Modsat mange andre cateringfirmaer, så vil din mad altid, hos Patrick F. altid være ledsaget af minimum en erfaren kok, som kan håndtere køkkenet til festen. Derfor synes vi at en tagline som ”din personlige kok” gav rigtig god mening. Udarbejdelse af logo tog derfor også udgangspunkt i den klassiske kokkejakke, som også Patrick bærer.

Fysisk -og onlinetilstedeværelse

WordPress siden skulle præsentere og formidle Patricks madanskuelse, og understøtte hans fysiske virke som kok. Vi allierede os med en dygtig samarbejdspartner, som er specialiseret i fotografering af mad. Dette er en helt særlig disciplin, som kun madstylister og få fotografer mestre.

Designet af hjemmeside blev bygget op omkring linjerne i logoet, og alle de smukke madbilleder, som vi fik tilbage fra fotografen. Vores tekstforfatter formulerede smagfulde beskrivelser, der kunne italesætte og komplimentere al den lækre mad.

Kreativt krydderi

Som ekstra pift på et ellers udsøgt måltid WordPress, fik Patrick designet og trykt diverse godter, såsom visitkort, flyers, menuer, klistermærker og andre elementer, der kunne understøtte hans forretning.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT