Lej en klovn

Spas og løjer

med WordPress

I underholdningsindustrien er det vigtig at være tilgængelig, og præsentere dig selv bedst muligt. Lej-en-klovn, er ingen undtagelse. Per, manglede et online-visitkort, der kunne præsentere hans klovnerier og ydelser som julemand til det bredde publikum.

Nye omgivelser

med plads til gøgleri

I designprocessen for Lej-en-klovn .dk, tog vi udgangspunkt i at skabe et børnevenligt univers, fyldt med glæde og masser af farver.

Hjemmesiden skulle præsentere flere forskellige klovne, og selvom de alle på nær én enkelt, er Pers alter-egoer, så valgte vi at præsentere dem som individuelle individer, med særegne kompetencer.  Uanset om du søger en ballonklovn, Pjerrot eller selveste Julemanden, så kan du læse mere om dem på Lej-en-klovn.dk, og sende en direkte booking forespørgsel. Denne funktion løste vi så forespørgslen sendes direkte til Lej-en-klovn.dk’s e-mail indbakke.

webshop

SEO optimering og Linkbuilding

Per er en populær klovn, og julemand, men man skal også gerne kunne finde ham, så synligheden har været en stor del af vores samarbejde, hvor han i dag rangere højt på Google, ud fra de mest populære søgefraser.

Placering på Google, betyder meget i underholdningsbranchen, og også for antallet af bookinger på Lej-en-klovn.dk.


Derfor har vi arbejdet meget på at kører hjemmesiden i gode positioner på søgemaskinerne. Dette indebar bl.a. en gennemgribende søgeordsanalyse og implementeringen af disse i teksterne.


Løbende linkbuilding sikrer, at de gode placeringer fastholdes, og derudover står vi også for al betalt annoncering for Lej-en-klovn.dk bl.a. med Google Ads.

Per, har optrådt i hele Danmark, og sågar fungeret som Coca-Cola julemand i deres populære julekaravane rundt i landet. Derudover kan du opleve, Per, i TV2s Stormester i 2022.

 

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT