STARTIST.dk

Magiske Magento 2

Webshop fuld af trylleri

I 2023 arbejdede vi med en fortryllende kunstform, da vi udviklede webshoppen Startist.dk. Webshoppen blev ikke ligefrem "trukket op af hatten", men blev til i et magisk samarbejde i Magento 2.

Hokus pokus, Magento 2

En webshop med muligheder

Startist har været et tryllebindende projekt for os, at arbejde på. Indehaveren, Per, har været en kunde hos igennem mange år, på en række af hans andre projekter. I mange år har Per drømt om at starte sin egen webshop med salg af tryllerekvisitter og underholdningsartikler.

Vores grafiker udarbejdede en flot og unik visuel identitet til Statists magiske univers. Vi arbejdede på at skabe et visuelt udtryk, som var nemt at aflæse og som ikke var for stringent og højtideligt. Logoet skabte vi ligeledes med udgangspunkt i branchens egne symboler. Vi valgte at den høje hat blev et gennemgående element i hele webshoppen, og implementerede den blandt andet i form af wallpaper og som “kurv” ikon, hvori varerene lægges inden checkout.

Den visuelle del af webshoppen resulterede i et inspirerende og iøjefaldende design, med plads til at rumme de meget forskelligt artede produkter.

Custom kodet magi

En dygtig scenekunstner formår at tryllebinde et helt publikum. Vores udviklere behersker kodernes magi, og skabe funktioner af høj kvalitet. Til Startist webshoppen, udviklede vi blandt andet integration til GLS, en Pre-order løsning, hvor kunden kan forudbestille produkter inden de lander på webshoppen. De forudbestilte produkter udsende først, når de er kommet på lager, og først her trækkes betalingen.
En tryllekunstnernes mest værdifulde produkt, er hans/hendes hemmeligheder. For Startist custom kodede vi en integration til en international leverandør af video-tricks, så man som kunde kan købe “hemmelighederne” og lærer tricksene via en videoguide.

Klædt på til de mange scener

Foruden udviklingen af webshoppen i Magento 2, så har vi også lagt en skarp markedsføringsplan for Startist. Vi satte fokus på hvilke kanaler, der ville være relevante ift. Startists målgruppe.
I dag står vi for al markedsføring af Startist, og udvikler og optimerer løbende, ud fra de data, der over tid genereres.

Vi kører Google Ads, Google Shopping og Facebook annoncering. Her leverer vi alt inden for content og opsætning. Foruden markedsføring på onlineplatforme, så har vi leveret tryksager i form af postkort og plakater, som distribueres til brancherelevante steder og til landets trylleklubber.

Vi sørge for at skabe en visuel sammenhængskraft på shoppen, leverede vi et forsidebillede med et bredt udvalg af produkterne, der føres på webshoppen. Startist.com hostes på vores topklasse servere, og webhoppen, vedligeholdes og supporteres af os med en Serviceaftale.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT