HelloRetail Magento 2 Modul

Modul til HelloRetail

Forbinder din shop med produktanbefalinger

HelloRetail Magento 2 modul kan øge dine konverteringer

Har du indgået en aftale med HelloRetail, og mangler du blot et modul til at forbinde din Magento 2 webshop med deres services, så kan vi hjælpe dig.

Modulet, der forbinder din Magento webshop med HalloRetails AI løsninger, vil ikke kun kunne bidrage med flere konverteringer og ordrevolumen, den vil også kunne automatisere en række arbejdsgange, som du måske selv bruger lang tid på at analysere og implementere.

Hos Skovborg + Høgh, arbejder vi for at vækste din digitale forretning, og med moduler, der integrere din shop til en række salgsservices, kan dette bidrage til netop dette

Hvad kan et HelloRetail Magento modul?

Modulet fra Skovborg+Høgh sørger for, at HelloRetails intelligente produkt maskine kan blive en del af din og din webshops hverdag.

Med lovgivning og beskyttelse af privatlivet og persondata digitalt, er det blevet vanskeligere, for webshopejer, at ”lære” deres kunder at kende, HelloRetail har dog udviklet et stykke software, som ved brug af den besøgendes interaktionspunkter, indsamler den information og danner forskellige mønstre og ud fra disse. På baggrund af disse mønstre, drages nogle forudsigelser om personen bag skærmen, præsenterer denne for de mest relevante produkter, ser synes tilgængelige. Vi hjælper dig med at kunne tilgå HelloRetails software, der kan hjælpe dig med at blive klogere på dine besøgende.

helloretailmodul
helloretailmodu

Overvejer du et S+H modul til HelloRetail?

Fordelene ved vores Magento modul til HelloRetail :

  • En køreklar løsning
  • Er gennemtestet
  • Kører allerede på en række Magento 2 webshopsEr optimeret
  • Vi har selv udviklet det fra bunden, så vi kender det indgående
  • Vi udvikler selv, derfor er der ingen fordyrende mellemled
  • Vi kan selv implementere supportere selv

Gennemtestet HelloRetail modul fra Skovborg + Høgh

Hos Skovborg + Høgh, har vores Magento 2 certificerede udviklere, stor erfaring i et skabe brugbare, stabile og gennemtestede moduler.
Søger du et modul der kan forbinde din Magento 2 webshop med HelloRetails Ai intelligente produktanbefalings løsning, så får du hos os et modul, der med garanti fungerer og er køreklart.
Ønsker du en modulløsning, som kan integreres med andre dele af HelloRetails services, så tager vi gerne opgave på os, og skræddersyer et modul til dig.

Vi vil klart anbefale dig at tage et kig på vores andre specielt udviklede moduler, måske kunne der være andet, vi kunne friste med?

Bedre konverteringer
Modulet kobler din Magento 2 webshop til HelloRetails Ai produktforslags service, som gerne skal resulterer i bedre konverteringer.
Kørerklart modul
Når du køber et HelloRetail modul hos Skovborg + Høgh, så sørger vi for, en færdig løsning og en god service.
Implementering og support
Vi kan sagtens hjælpe dig med at implementere modulet på din Magento 2 webshop, og vi hjælper dig gerne, hvis du støder på udfordringer.
Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT