Nyhedsmodul til Magento 2

Modul med nyhedsværdi

Hold styr på de dugfriske nyheder

Magento 2 modul til dine nyheder

Idéen bag vores nyhedsmodul, er at synliggøre dine eftertragtede produktnyheder, så din webshop altid er interessant, aktuel og varierende i sit udvalg – også for tilbagevendende besøgende og tidligere kunder.

Man må aldrig kimse ad nyhedsværdien, heller ikke når det kommer til udviklingen af en digital forretning. Ligesom tilfældet er i fysiske forretninger, så ”oser” folk gerne omkring i online butikker, og ser sig omkring uden måske helt, at vide, hvad de er på udkig efter. Din webshop bør derfor altid fremstå relevant for tilbagevendende besøgende at vende retur til og ”ose” omkring i. Derfor er det en klar fordel at skabe ét fokus omkring de nyeste produkter, der senest er tilføjet på shoppen.

Moduler fra Skovborg + Høgh

Hos Skovborg + Høgh, udvikler vi moduler, ud fra to succeskriterier, hvilke vores moduler enten skal bidrage til eller som enkeltstående modul, skal kunne opfylde singulært.

Vores succeskriterier er:

  • Modulet skal bidrage til automation og effektivisering af den daglige drift af Magento 2 webshoppen
  • Modulet skal muliggøre og potentielt øge konverteringerne på webshoppen.

Nyhedsmodulet formår netop at optimere og forene en forbedret brugeroplevelse med en nemmere hverdag, for dig og dine medarbejdere, og derved opfylde begge succeskriterier. Når et nyt produkt tilføjes, så vil du ikke længere behøve at tilføje nyhedstag til produktet samt tilføje dét til en nyhedskategori. Vores modul, automatiserer processen, så det bliver hurtigere og nemmere at oprette nye produkter, der også på webshoppen synliggøre at produktet er nyt.

Vi ønsker, at modulet skal figurere, som en helt naturlig del af din Magento webshop, og derfor styler vi gerne modulet, så tagget på dine nye produkter, matcher den overordnede visuelle identitet på shoppen.

nyhedsmodul

nyhedsmodul

Nemt og brugbart modulværktøj

Vores nyhedsmodul er fuldt udrullet og implementeret på en række danske webshops, med god feedback og resultater til følge. Modulet har en brugervenlig konfigurationsflade, hvor du bl.a. kan angive, hvor længe et produkt skal figurere på shoppen, som værende en nyhed.

Lækkert nyhedsmodul til Magento 2 :

  • Testet og klar til brug
  • Forbedre brugeroplevelsen
  • Giv dine nye produkter mere opmærksomhed
  • Sikrer automatisk fornyelse af din shop
  • Nem konfiguration af modulet
  • Modulet kan styles som du ønsker det
  • Vi hjælper gerne med opsætning

Et Nyhedsmodul, der kan løfte din webshop

Konverteringsoptimering, opnås ofte ved fintuning af mange mindre dele af den overordnede købsoplevelse, som formår at imødegå den besøgendes personlige præferencer, og skabe et købsbehov og konverterer den besøgende til en reel kunde, ved at gennemføre check out. Dette modul, er med til at skabe et købsbehov, og kan derved bidrage til en øget konverteringsrate.

Unikt modul
Du får et køreklart modul til en lavere pris end nyudvikling
Øg konverteringsraten på shoppen
Hold din shop relevant og øg omsætningen
Nemmere hverdag
Automationen af nyligt tilføjede produkter, kan vise sig at være en stor tidsbesparelse for dig
Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT