FM Sport.dk

En Magento med

holdånd

FM Sport, har et kæmpe udvalg af sportstøj og udstyr til rigtig mange typer af holdsport og individuelle discipliner. Magento 2, kunne med lethed vinde guld, i måden at håndterer de mange varenumre , hvis dette en dag ender på programmet til de Olympiske Lege. FM Sport Magento 2 shop, er en stilren og moderne side, hvor alle mennesker, nemt vil kunne navigerer rundt og bestille fra.

Magento Webshop

med både B2B og B2C

Klubber, institutioner, skoler og private, hos FM Sport, er alle velkomne.

FM Sport, har specialiseret sig i sportstøj og udstyr, i en prisklasse, hvor alle kan være med.

Netop fordi FM Sport henvender sig til både offentlige institutioner, til private og både store og små sportsklubber og foreninger, var flere kriterier afgørende, for shoppens design og funktioner. Man skal kunne få præsenteret produkterne både ekskl. og inkl. moms, og bestille med opgivelse af Cvr. Nr. Vi gjorde det nemt for alle at få vist shoppen med de ønskede priser, og en checkout, der kun indeholder oplysninger, som er relevante for dig ift. om du handler som privat person eller erhverv/institution.

En webshop med både B2C og B2B, befinder sig rigtig godt i de lækre Magento-omgivelser, da det er nemt at administrere begge storeviews fra samme backend. Derudover kan systemet ved oprettelse af nye produkter automatisk tillægge moms værdien i B2C storefronten.

Mange offentlige institutioner såsom skoler, fritidsklubber m.v. foretrækker oftest at betale med EAN nummer, så denne mulighed implementerede vi selvfølgelig på FM Sport

webshop
webshop

Nemt at bestille til hele holdet

Det er de færreste sportshold, hvor samtlige aktører bruger præcis samme størrelse i tøj. Derfor har vi gjort det muligt at bestille bundle holdsæt, i en enkelt produktvisning, her indtaster man blot  det ønskede antal, i hver enkelt størrelse, og så udregnes prisen helt automatisk, så det er den korrekte pris, der præsenteres ved check-out.

Konkurrence er hård, og derfor driblede vi os igennem, nogle lækre SEO kategoritekster, der kunne rangere FM Sport højt oppe på Google. Alle teksterne forfattet hos Skovborg + Høgh, indeholder den helt rette sports-jargon, et glimt i øjet, og en uhøjtidelig tone. Selvom teksterne er skrevet med SEO i fokus, så må de stadig gerne være interessante og informative at læse for det menige menneske.

En sjov 404-side blev designet og skræddersyet i den helt rette sportsånd, så shoppens unikhed blev understreget på en anderledes og kreativ måde.

 

 

 

Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT