Justfishing.dk

Fra WooCommerce til Magento 2

Magento 2

Samarbejdet med Justfishing.dk, er en spændende fortælling om en webshop med vokseværk. Justfishing.dk tog sit udspring fra en sand passion for sportsfiskeri, og virksomhedens første webshop blev lanceret i 2020. Platformen var en WooCommerce, men allerede året efter var der behov for en opdatering, og det er her vi gør vores entré i fortællingen.

Sikke en fangst!

Flyder derudad med en Magento 2

Justfishing.dk oplevede, at deres WooCommerce-løsning bygget op med Page-builderen Elementor, var udfordret på hastighederne og da tilgangen af mange nye produktnumre ligeledes var kraftigt opadgående, så så folkene bag Juetfishing.dk, sig om efter en ny og mere fremtidssikret løsning. Valget faldt på en Magento 2, der kan håndtere et stort antal varenumre og leverer page speed i absolut top.


Design and performance
Justfishing.dk ønskede et design i tråd med deres eksisterende, dog med mindre justeringer. Vores primære fokus i designprocessen var at forbedre selve kundeoplevelsen på shoppen og selvfølgelig etablere en fuld responsiv løsning, der tilpasses enhver enhed.

Vores dygtige udviklere har skræddersyet en række funktioner og integrationer, for at skabe en fremtidssikret løsning.
Her har vi oplistet et par af de fede features som er at finde på dybt vand hos Justfishing.dk. Alle modulerne er udviklet af Skovborg + Høghs Magento-udviklerteam.

  • Shipmondo-modul
  • Brand-modul
  • Optimeret Checkout
  • Integration til Justfishings YouTube-kanal og IG-profil
  • Stock-modul til at underrette kunden automatisk, når varen igen er på lager
  • Integration med HelloRetail
Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT