Maxtel

Ring op til WordPress

Telefoni til virksomheder

Maxtel.dk er personlig erhvervstelefoni i øjenhøjde. Vi udviklede en ny WordPress website med udgangspunkt i virksomhedens særegne DNA. Vi er glade for at et langvarigt samarbejde med Maxtel.dk resulterede i endnu et succesfuldt projekt.

Erhvervstelefoni,

der går godt igennem

Maxtel.dk lever af at sælge telefoni til det danske erhvervsliv, hvilket stillede krav til deres nye WordPress-løsning. Maxtels ambitioner om at være i øjenhøjde med deres kunder, og altid at udfører uovertruffen service og support, blev nogle af de bærende grundpiller i opbygningen af deres nye hjemmeside.

Animation skaber liv

Websitets design skulle formå at gå i tråd med virksomhedens kommunikation vedrørende kerneværdier og kompetencer. Enkelthed med levende aflæselige animationer, skabte en landingside, der var stilren og simpel uden at være kedelig.

De tilfredse erhvervskunder

Maxtel leverer udelukkende telefoni til erhverv, og derfor var det vigtigt for dem, at deres budskab, produkter og budskab gik krystalklart igennem. Hvilket blev eksekveret ved gennemskuelige tabeller, hvor det er hurtigt at aflæse firmaet produkter. Maxtel har måske Danmarks bedste kundeservice inden for telebranchen, og derfor har websitet i sit simple design ramt lige i øjenhøjde med kerneforbrugeren.

Maximalt samarbejde

Vores samarbejde med Maxtel har eksisteret i en del år efterhånden, og vi glæder os over, at vi leverede en website løsning, som de er yderst tilfredse med. Foruden websitet leverer vi tryksager til virksomheden, når de ønsker at markedsføre sig af disse mere analoge kanaler.

Den duttende tone

Der er aldrig optaget hos os, så vi hjælper med Maxtel med en række services:

  • WordPress website
  • Animationer 3D ind over bevægende baggrund
  • Funktion til automatisk tilbudsgenerering
  • Tryksager
  • Hosting og drift af hjemmesiden
  • Serviceaftale
Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT