Juleeventyr.com

En julesmurt webshop

Nisseri i Magento 2

Vi elsker julen! Det samme er heldigvis tilfældet med vores samarbejde med Juleeventyr.com, som MÅ være der hvor julen oprinder og afsluttes. Læs mere om nogle meget produktive julenisser, vi har haft i arbejde hos webshoppen.

Julemagi pakket ind i Magento 2

En webshop med muligheder

Et sandt juleeventyr tog sin begyndelse i 2010, her udmundede en sand passion for julen sig i en webshop for en familie. Vores samarbejde med Juleeventyr.com, blev indledt i 2020, da de søgte hjælp til SEO-arbejde på deres daværende webshop. SEO-arbejdet løftede i den grad webshoppen, og både placeringerne på Google ift. relevante søgeord og webshoppens omsætning gik kun en vej – op.

Siden har vores samarbejde med Juleeventyr. com, kun udviklet sig. Hvilket betyder, at vi i dag håndterer næsten alt vedrørende Juleeventyr.coms digitale forretning.
Herunder kan det nævnes

Juleeventyr.com, havde i mange år været en WooCommerce shop, men et større nordisk og internationalt fokus, gjorde det naturligt at skifte til en Magento 2 platform, hvilket vi blev bedt om at udvikle. I dette tilfælde er en Magento 2 webshop en fremtidssikret løsning, der både kan håndterer de mange varenumre, som shoppen rummer, og en forsat ekspedering med forskellige domæner i de forskellige lande, som alle samles i én backend.

Mere end julerier

Magento 2 webshoppen til Juleeventyr.com, er designet af vores grafiker ud fra kundens ønske, om et simpelt design, hvor fokus er på produkterne fremfor designelementer. På shoppen er der implementeret en række af vores moduler, som er blevet stylet til formålet. Herunder; Checkout modul, Nyhedsmodul og Cookies modul.

Foruden brug er vores allerede udviklede moduler, kodede vi en række nye skræddersyet moduler, der kunne imødekomme kundens ønsker til shoppens funktionalitet. Webshoppen til Juleeventyr.com skulle gerne afspejle et lille juleunivers, som man får lyst til at gå på opdagelse i. Vi opbyggede derfor, et lille ensemble af let genkendelige animationsfigurer, som skulle fungerer, som informative små julehjælpere. Du vil møde animationerne ved 404-fejl eller på “Successiden” ved gennemførsel af orde.

Jul alle vegne

Foruden udviklingen af webshoppen i Magento 2, så forsatte vi både med arbejde omkring den digtale markedsføring på Google Ads, Google shopping og Meta annoncering. Vi arbejdede også at udbrede kendskabet til Juleeventyr.com, ved at producere en kort brochure, som vedlægges alle ordre, og distribueres til relevante samarbejdspartnere. Brochuren, er et inspirationskatalog, der viser bredden af Juleeventyr.coms sortiment, og understreger, at shoppen rummer meget mere end jul.

Samarbejdet med Juleeventyr.com har affødt en række flotte tryksager og spændende content. Vi leverer løbende nyt content til Juleeventyr.coms Sociale medier, nyhedsbreve og til webshoppen, hvor vi poster opslag, udsender e-mails og opdaterer slider op forsiden. Et tæt samarbejde mellem vores tekstforfatter og grafiker, resulterer i en ensartet kommunikation, som understøtter brandidentiteten.

Vi opfylder juleønsker!

Et ønske kan være mange ting, og vi går altid langt i forsøget på at opfylde dem alle.
I dette Juleeventyr.com har vi mange tilbagevendende opgaver, som vi løfter ugentligt.
Se nogle af de services af ønsker, vi opfylder eller har opfyldt for Juleeventyr.com her:

 • Hosting
 • Serviceaftale
 • Udvikling af Magento 2 webshop
 • Løbende udvikling af nye funktioner i Magento 2
 • Animationsopgaver
 • Produktion af tryksager
 • Produktion og udsendelse af ugentlige nyhedsbreve
 • Opdatering af SoMe og levering af content
 • Annoncering på Meta og Google
 • Kommunikationsopgaver herunder Trustpilot
 • Løbende grafisk arbejde til fornyelse af webshop afhængig af sæson
Ja tak, jeg vil gerne ringes op
Gerne i tidsrummet:
VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

Man - Tor:9:00 - 17:00
Fre:9:00 - 16:00
lør - Søn:Lukket
TELEFONERNE ER ÅBNE
TELEFONERNE ER ÅBNE
FOR NØDSUPPORT